Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál. Mégsem azért kísér, hogy harcoljon helyetted, hanem hogy a színpad széléről a füledbe súgja: hatalmad van az általad teremtett világok felett!

2014. július 2., szerda

5 praktikus és egyszerű kerti dekoráció


1. Csigaházból virágtartó: Nagyon aranyos, és egyszerű megcsinálni, csak meg kell tölteni a csigaházat földel, bele a virágmagot (lehetőleg kis növésű virágot.. mert nem hiszem, hogy a nagyobbat kibírni..:D) és várni míg kinyílik :) A felfüggesztést is viszonylag egyszerű megcsinálni, át kell törni a csigaházat 2 oldalon (azt viszont nagyon óvatosan, mert nagyon könnyen tovább törik!) és valami kisebb madzagot belefűzni, és kész is :)

2. Fűszertartó üdítős üvegek: Szerintem nagyon jól néz ki, még ha panellakásban az erkély egyik oldalát megcsináljuk így, még szerintem úgy is jól mutat :D Az üdítős üveg egyik oldalán középen ki kell vágni, bele a földet és utána meg a fűszernövényt (amúgy szerintem sima virághoz is nagyon jó, csak a leírásban ezek a növények szerepelnek..:)) A felfüggesztés hasonló az előzőhöz, két oldalán átlyukasztani, és belefűzni valami madzagot és kész is :) (de mondjuk ha jól látom itt damillal oldották meg, végül is az jobban is mutat :D) 

3. Kerti tó:  A kép magáért beszél..:D Ilyet én is akarok majd csinálni, bár én nem hiszem, hogy traktor kereket fogok használni, mert ha csak simán fóliázunk és úgy ássuk be az is nagyon megfelel, de az biztos, hogy így legalább van egy biztos alapja az egésznek :)

4. Raklapbútorok: Viszonylag könnyű összerakni, csak kell hozzá egy kis képzeleterő, és sok szög...:D



5. Gyertyatartó mécses: Egyszerű és nagyszerű! Romantikus estékhez pont ideális :D (Bent a házban is ilyen jól mutat, nálunk is van, mondjuk az vázában, de attól függetlenül hangulatos :D)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése