Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál. Mégsem azért kísér, hogy harcoljon helyetted, hanem hogy a színpad széléről a füledbe súgja: hatalmad van az általad teremtett világok felett!

2014. szeptember 12., péntek

Minden okkal történik..?



Lehet, hogy a két szót, sors és végzet, én másként használom. A végzetben benne van a vég. Az valaminek a vége, nem az eleje. A sors pedig, az, amit nem választottunk meg. A sors a kezdet, amivel kezdtünk, a végzet, ahol végzünk. Egzisztenciálisan úgy lehetne értelmezni, hogy ide lettünk dobva. Amikor megszülettünk, mintha valaki okkal dobott volna minket oda, ahol találjuk magunkat.
- Feldmár András -


Manapság egyre többször érzem így..:) Régi ismerősökkel való találkozás vagy akár egy szimpla esésből, vagy csak egy szóból is egy teljesen új dolog jön létre (és szerencsére manapság elég jó dolgok *lekopogom* :D), aminek köze van, ezekhez a jelentéktelennek tűnő dolgokhoz... és ez olyan fura :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése