Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál. Mégsem azért kísér, hogy harcoljon helyetted, hanem hogy a színpad széléről a füledbe súgja: hatalmad van az általad teremtett világok felett!

2012. február 6., hétfő

Mekkora meccs :D TLC WWE:D♥

Baltimore, 2011.december 18.
Legelőször Vickie Guerrero jelenik meg és azt mondja: - Elnézést, elnézést, Boldog karácsonyt, kérem köszöntsék a United States Bajnokot, itt van Dolph Ziggler.



Győztes: Zack Ryder
Zack Ryder vs Dolph Ziggler (United States Bajnoki öv):
A mérkőzésen Ziggler tréfát űzött ellenfeléből, amikor a földön hevert, addig ő felülésezett és az erejét mutatta a szurkolóknak, de a közönség inkább a kihívó pártját fogta. Zack feléledése után a felkészülő mozdulatát bevitte, majd kopogtatni szeretett volna, de Vickie beakasztotta Dolph lábát a kötélbe, ezért a bíró megelőzte a további csalásokat és eltiltotta a ring mellől Guerrero-t. Zack a semmiből előhúzott egy Rough Ryder-t, ami után ellenfele nem tudott kirúgni. Zack örömében kirohant az övvel apjához és a rajongóihoz. Cena lemondott a meccséről a fiatal Ryder javára, aki élt ezzel a lehetőséggel és megnyerte az Egyesült Államok Bajnoki övét.

A kulisszák mögött Booker T készülődik a mérkőzésére Alicia Fox társaságában, de megjelentik Cody Rhodes, aki megtámadja ellenfelét.



Air Boom vs Epico és Primo (WWE Tag Team Bajnoki öv):
Ez a mérkőzés nem volt előre bejelentve, de nem bántuk, hogy ismét láttuk Evan és Kofi párosát a latin fivérek ellen. Az unokatestvéreket a gyönyörű Rosa Mendes kísérte, amin Jerry "The King" Lawler jól el is csámcsogott a meccs alatt. A SmackDown-on és a WWE Superstars adásaiban folyamatos csaták zajlottak a csapatok között, aminek a végén a TLC-re kerültek. Epico és Primo látványos csapatmunkával szerepeltek és irányítottak a meccsen, de végül Kofi bevitte a Trouble In Paradise nevű befejező mozdulatát, aztán kopogtatni tudott, ezzel a duó megvédte a Tag Team Bajnoki övét.



Győztes I.: Kofi Kingston
Győztes II.: Evan Bourne














Majd ismét a színfalak mögé látogatunk, ezúttal Josh Matthews társaságában, aki a felkészülési szoba elől ad egy rövid interjút, amiben elmondja, hogy Booker T állapotáról semmilyen megbízható információt nem tud mondani. Aztán találkozunk "Teddyapóval" Theodore Long mikulásnak öltözve díszíti a fát, amikor megjelent az irodájában Hornswoggle.


Győztes: Randy Orton
Randy Orton vs Wade Barrett:
A szupersztárok már a Survivor Series előtt csatáztak egymással, aminek még most sem értek a végére. Ezúttal egy extrém mérkőzésen szerepelhettek egymás ellen, ahol nincsen kopogtatás, nincsen kiszámolás, nincsen feladatás. Az nyer, aki eltöri a másikkal az asztalt. Kemény meccs volt, amin folyamatosan váltogatták az irányítást, egyenlő erővel küzdött mindkét pankrátor. Többször próbálkoztak az eltörésével, de sikertelenül, majd végül Orton-t az asztalra fektette Wade és rá akart ugrani a sarokból, de végül egy RKO-t kapott Barrett. Ezzel a hatalmas bravúrral a Vipera tudta megszerezni a győzelmet, a Csúcsragadozó egy gúnyos, kacajjal zárta a szereplését.



A backstage-ben Teddy Long a Bella ikrek társaságában tűnik fel, ahol a nővérek azon veszekednek, hogy ki érdemelne ajándékot a General Menedzsertől. Majd Jack Swagger akar egy mérkőzést a Nehézsúlyú Bajnoki övért, eközben Sheamus jelenik meg, aki pedig összeszólalkozik az All American American-nal. Teddy javaslata alapján a mai estén megküzdenek egymás ellen.


Győztes: Beth Phoenix
Beth Phoenix vs Kelly Kelly (Díva Bajnoki öv):
A dívák meccse ezen az estén sem maradhatott el, a Bajnok, Beth Phoenix kihívója ismét Kelly volt. Meglepő módon most egyik díva Tag Team társa se volt a ring mellett.. Volt egy két hiba a meccsükbe amit most nem részletezném, de szerintem aki látta ezt a meccset az tudja miről beszélek. Kelly hozta a maga Barbie-s megjelenését és Beth pedig a Amizon benyomást. A nem túl hosszas csata eléggé kemény volt, aminek a végén Beth sikeresen megvédte az övét.





A kulisszák mögött ezúttal Alberto Del Rio és The Miz szólalkozott össze, a mérkőzésük előtt.
- (Alberto Del Rio) Ricardo, hol az autóm mi, egy pillanat alatt tűnj el és hozd, máris, gyerünk, indulj!
- (The Miz) Elmondom egyszer érthetően, most CM Punk a WWE Bajnok, le kell győzni és akkor...
- (Alberto Del Rio) Kérlek térj a lényegre, eléggé intelligens vagyok, hogy megértsem, remélem te is majd megérted, hogy miattam fogsz elveszíteni mindent.
- (The Miz) Tényleg? Tényleg? Tényleg? Vicces? Itt van előttem ez a srác, aki úgy beszél magáról, mintha Super Bowl-t nyert volna. Éppen ahhoz az emberhez beszélsz, aki megvédte a címet, John Cena ellen a WrestleMania XXVII. főmeccsén. Mond csak te mit csináltál a WrestleMania-n? Hát kikaptál Edgetől.
- (Alberto Del Rio) Ezt mondod nekem, te kis hülye gyerek, aki egy valóságshow-ban szerepelt, de semmi különöset nem mutatott fel? Itt van nekem Ricardo, mér ő is legyőzne téged, ha akarna.
Majd elindulna az Interkontinentális övért folyó harc, de Booker T bevonulásánál ismét megjelenik Cody és megtámadja.





Győztes: HHH
Triple H vs Kevin Nash:
Megint megnézhettük a már sokszor látott összefoglalót, ami Nash kirúgásától egészen Triple H megtámadásáig, majd idáig vezetett. A RAW-n HHH visszatért és bejelentette, hogy Kevin Nash-re hatalmas fájdalom fog várni. A mérkőzésen egy kivételes összecsapást tekinthettünk meg, rengetek extrém jelenet és segédeszköz használata után, a felfüggesztett kalapácsot The Game szedte le, majd nagyon elverte vele ellenfelét. Végül kopogtatni tudott és győzött az egykori legjobb barátja, mai legnagyobb ellensége ellen. HHH megmutatta, ki a jobb és nyílt harcban győzött. Ezúttal Nash volt az, aki hordágyon hagyta el az arénát.






Győztes: Sheamus


Jack Swagger vs Sheamus:
A meccs nem volt különös, egy sima papírforma találkozó lett, az Angle Lock nevű szorításból szabadult a Kelta és kiosztotta a Brouge Kick-et, ami után lekopogtatta ellenfelét. Vickie Guerreronak nem volt jó napja, mindkét pártfogoltja vereséget szenvedett.
 






Győztes: Daniel Bryan
Big Show vs Mark Henry (Nehézsúlyú Bajnoki öv):
Show és Mark egy székes meccsen küzdhettek meg egymással ismét, most sem maradtak el az extrém jelenetek és az óriási fájdalom. Show keze nem bírta a mérkőzést, valószínűleg komolyan megsérült (de reménykedjünk, hogy nem) végül a W.M.D.-t bevitte Show és kopogtatott. Mark a veresége után egy székkel támadt rá, ami után az óriás csak összeesett és ekkor érkezett Mr. Money In The Bank. Daniel félre tette a barátságot és az álmai után rohanva beváltotta a táskáját. Ezzel pillanatok alatt két új Nehézsúlyú Bajnokot is avattak, végül Show nem bosszankodott inkább mosolygott, hogy Bryan-nek sikerült, amit már régóta várt.





Cody Rhodes


Booker T vs Cody Rhodes (Interkontinentális Bajnoki öv):
Végül a sok támadás után sor került erre a mérkőzésre is, amin Booker T elvesztette a fejét és idegesen nekiesett ellenfelének, aki végül hatalmas fordítással, befejező mozdulat nélkül megnyerte az összecsapást. Talán ha Booker T-t nem a düh vezérli, nyerhetett volna...








Győztes: CM Punk

CM Punk vs The Miz vs Alberto Del Rio (WWE Bajnoki öv):
Egy meglehetősen kemény mérkőzés volt, aminek a végén hosszasan küzdöttek azért, hogy ki szedje le az övet. Amikor Miz a ringhez bilincselte CM Punkot úgy tűnt, hogy nemlesz címvédés és itt is új bajnokot avatunk, Punk azonban lebontotta a kötelet és sikerült kiszabadulnia. A bajnok megvédte a címet, a közönség legnagyobb örömére. 




(Érdekesség: Ezen a rendezvényen a pankrátorokat bejelentő ember, nem más, mint a nem régiben újra debütált, Lilian Garcia volt.) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése