Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál. Mégsem azért kísér, hogy harcoljon helyetted, hanem hogy a színpad széléről a füledbe súgja: hatalmad van az általad teremtett világok felett!

2013. november 17., vasárnap

Thor: The Dark World - Thor: Sötét Világ


Ezt a filmet ma néztük meg a felújított Hódmezővásárhelyi moziban, a Mozaik moziban 3D-ben és nagyon jóóóó volt :DDD Nagyon tetszett :) a Thort még eddig nem láttam, és ez már a 2. része, de így is jó volt :DD és azt hiszem hamarosan megnézem az 1 részt is ;) Ha tudjátok, akkor ti is nézzétek meg mind a kettőt, mert tényleg nagyon jó!!! Nem mellesleg, jó pár vicces rész is van benne :DDD
A történet:
Thor a Föld és a Kilenc birodalom védelméért száll harcba egy eddig az árnyakban bujkáló ellenséggel, aki most magát az egész univerzumot akarja.
A Thor és A bosszúállók eseményeit követően, a Sötét világban Thor a világegyetem rendjéért harcol, eközben azonban egy ősi faj a bosszúra szomjazó Malekith vezetésével visszatér, hogy az egész univerzumot sötétségbe taszítsa. Még Odin és Asgard sem tud szembeszállni azzal az ellenséggel, akivel Thornak szembe kell néznie. Veszélyes úton indul el, mely során újra találkozik szerelmével, Jane Fosterrel és fel kell áldoznia mindent, hogy megmentse a világot.

Főszereplők:
Chris Hemsworth - Thor
Tom Hiddleston - Loki
Natalie Portman - Jane Foster
Kat Dennings - Darcy Lewis
Ray Stevenson - Volstagg

Zachary Levi - Fandral
Sir Anthony Hopkins - Odin
Stellan Skarsgard - Dr. Erik Selvig
Christopher Eccleston - Malekith

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése