Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál. Mégsem azért kísér, hogy harcoljon helyetted, hanem hogy a színpad széléről a füledbe súgja: hatalmad van az általad teremtett világok felett!

2011. augusztus 9., kedd

Mekkora meccs:D Capitol Punishment WWE :D♥

A Capitol Punishment- et 2011-ben, szokásosan, a fővárosban Washington D.C.-ben rendezték meg, ahol izgalmas meccsek szórakoztatták az ellátogatókat.

Legelőször R-Truth képe jelenik meg és majd a sok-sok elkövetett, felesleges rongálás és támadás, egy negatív karakterré nőtte ki magát, aki csak az erőszak és az eltaposás útját ismeri. Ez az egész akkor kezdődött el mikor John Morrison legyőzte az Extreme Rules 2011 előtt és megfosztotta az esélytől, hogy megnyerje a WWE Bajnoki övet, ezért kiszemelte ellenségének korábbi barátját, John Cenát.




Győztes: Dolph Ziggler


Kofi Kingston vs Dolph Ziggler (United States Bajnoki meccs)
A Bajnok Kofi Kingston még az Extreme Rules-on szerezte meg Sheamus ellen az övet egy asztalos meccsen, most viszont nem sikerült megvédenie, mert Dolph bevetette a híres szorító befejező mozdulatát, amiből az afrikai nem tudott kiszabadulni. Addig alkalmazta, ameddig Kofi mozgásképtelenné vált és a bíró nem engedte tovább zajlani az eseményeket. Ziggler lett az új United States Bajnok.
A kulisszák mögött begördül egy limuzin, amiből kiszáll R-Truth, aki a WWE Bajnoki övvel ünnepel, de még nem nyerte meg, körbejár és mindenkinek azt mondja: "Bajnok a házban!" Majd találkozik Eve Torres-sel, aki elmondja neki mennyire megváltozott, nem tetszik neki az, hogy mindenkire a félelmet hozza. Truth viszont ezt kioktatásnak veszi és elmondja Eve-nek, hogy ő mit gondol. A díva szó nélkül marad.




Győztes: Alex Riley
The Miz vs Alex Riley
The Miz-nek a hűséges tanítványa volt Alex Riley, egészen addig, amíg az Over The Limit 2011-en nem vesztett Miz John Cena ellen. A következő RAW adásban mindennek elmondta a tanítványát és kirúgta, Alex viszont erre megtámadta a volt társát. Ez a csata hetek óta zajlik közöttük.
Miz egy interjút ad a kulisszák mögött Todd Grisham-nek amiben elmondja: "Én leszek a győztes, mégpedig azért mert, már voltam Mr. Money In The Bank, voltam WWE Bajnok és szerepeltem a WrestleMania XXVII. főmeccsén, Alex Riley pedig sehol nem volt."


A közönség a fiatal Alexet hatalmas szeretettel fogadta, ami nem csoda, hisz Alex Washingtonból származik.
A meccsen minden egyes pillanatban fordultak az események, egyszer Riley, egyszer pedig The Miz irányított. A végén viszont Miz egy táskával akarta letámadni ellenfelét, de a bíró ezt nem engedte és ebben a pillanatban Alex kihasználta a lehetőséget, kiosztott Miz-nek egy DDT-t, majd lekopogtatta.
A fiatal Riley ismét jobbnak - de legalábbis szemfülesebbnek - bizonyult a mesterénél.

A kulisszák mögött találkozunk Barack Obamával (bárki is alakította jól csinálta! :D) és megjelenik Vickie Guerrero, aki azt mondja: " Tisztelt elnök úr nagyon boldog vagyok, hogy Dolph Ziggler megnyerte a United States Bajnoki övet, ezért énekelnék magának." Vickie apák napja dalt kezdett zengeni, majd az Elnök ezt megunta és elvitette a testőreivel.

Egy visszaemlékezés következik, ahol Big Show és Alberto Del Rio konfliktusának a kialakulását láthatjuk, amikor Ricardo Rodriguez ráhajtott Big Show lábára a parkolóban, és az óriásnak térdsérülései keletkeztek. Pár hét elteltével megtámadta Alberto-t, de a mexikói gyáván elrohant és csak Ricardo-n tudta levezetni a dühét, aki hordágyra is került.
A következő héten Mark Henry ellen bizonyíthatott Show, a "Világ Legerősebb Embere" is az orvosi szobában végezte.

Ezen a meccsen Del Rio még bevonulni sem tudott, mert Show hátba támadta, de mielőtt megszólalt volna a gong, megjelent Mark Henry, aki adott Big Show-nak egy World Strongest Slam befejező mozdulatot a kommentátori asztalra, majd belevágta a térdét is. Nehezen, de az óriás bement a ringbe, ahol Del Rio egyértelműen a sérült lábára támadt.
A mexikói kapott egy Chokeslam-et, de ez nem akadályozta meg abban, hogy a Cross Arm Breaker, befejező mozdulatát bevigye, de lábra. A Cross Leg Breaker után nem tudott Show felállni, ha fel is állt összecsuklott, nem akarta feladni, de a bíró ennek véget vetett, nehogy még súlyosabb sérülések keletkezzenek. A meccs győztese Alberto Del Rio lett.
Nagy kérdés, hogy sérült lábbal szabad volt-e Big Show-t ringbe engedni és a mostani Mark Henry támadás és a meccs után mennyit kell majd kihagynia.

Ismét R-Truth tűnik fel, most egy fotóst támad meg a kulisszák mögött, mert szólt neki, hogy a WWE öv, amit cipel nem az övé, hanem John Cenáé.



Győztes: Ezekiel Jackson
Ezekiel Jackson vs Wade Barrett (Intercontinental Bajnoki meccs)
A Corre felbomlása óta folyamatosan csak a párharc és a csaták zajlanak Jackson és Barett között, és nemrég viszont Justin Gabriel és Heath Slater is magára hagyták a volt vezérüket.
A meccsen Ezekiel nyert mert Wade feladta, az új Interkontinentális Bajnokhoz Jerry "The King" Lawler megy be a ringbe, hogy váltson vele pár szót. Jackson azt mondja: "Ez egy fantasztikus, csodálatos pillanat, végre valóra vált az álmom, Interkontinentális Bajnok lehetek, ez egy gyönyörű pillanat nekem."

Majd egy interjút hallhatunk CM Punkkal, amiben arról beszél: "Azt hiszitek, hogy Rey Mysterio foglalkozik a szurkolókkal, azt hiszitek, hogy Rey Mysterio a barátotok, hát nem, Rey bármit megtenne azért, hogy győzzön."

Győztes: CM Punk
Rey Mysterio vs CM Punk
A meccsen szoros küzdelem volt, adok-kapok folyt. Láttunk 619-et és Go To Sleep-et is, de a legvégén a győztes CM Punk lett, mert Rey a második Go To Sleep után nem tudott kirúgni a kopogtatásból.


Győztes: Randy Orton
Christian vs Randy Orton (World Heavyweight Bajnoki meccs)
Ismét látjuk azt a jelenetsort, amit a SmackDown-on Randy Orton szenvedett el, amikor Christian leütötte hátulról egy övvel.
Most az ő meccsük ismét roppant izgalmasra sikeredett, mindenkinem változott a véleménye, egyik pillanatban Randy diktált, a másikban Christian irányított, végül a győztes Randy Orton lett egy RKO-val. Kapott egy Spear-t, de kirúgott a kopogtatásból és bevitte a befejező mozdulatát. Bár Christian lába beakadt a kötél alá, nem hagyta abba a számolást a bíró, később pedig hiába reklamált a játékvezető nem vonta vissza a döntését.
Randy visszaadta ellenfelének a meccs után a támadást, mikor leütötte az övvel, ahogy vele is tették.
A mérkőzés győztese egy hatalmas csatában Randy "A Vipera" Orton lett.

Majd megérkezik Keith Stone a Bella ikrek kíséretében, akik beülnek a kommentátorok mögé és onnan figyelik az eseményeket.

Győztes: Evan Bourne
Jack Swagger vs Evan Bourne
Evan Bourne nyer, az Air Bourne nem sikerül neki, de kiszabadul Jack Angle Lock fogásából és kopogtatni tud.


Majd megjelenik az Amerikai Egyesült Államok elnöke, Barack Obama és szól pár szót a WWE- ről és a Capitol Punishment-ről. Aztán Booker T kilép a kommentátorállásból és megkéri Obamát, hogy a bevonulózenéjére táncoljon.


Győztes: John Cena
R-Truth vs John Cena
Elérkezett az este főmeccse, erre a pillanatra várt mindenki, hogy kiderüljön mit is fog alkotni a két szupersztár.
A meccset John Cena nyerte segítséggel, méghozzá egy kisfiú segítségével. R-Truth kiment a rajongók közé és elvette egy kisfiú sapkáját és vizét, majd amikor visszaadta a vizet, a srác arcon öntötte. John Cena begurította a ringbe a meglepődött Truth-ot és kiosztott neki egy Attitude Adjustment befejezőmozdulatot, majd lekopogtatta.
A fiú bevitte a ringbe, visszaadta neki a sapkáját és magasba emelte a kezét. Vajon mit szólnak ha elmeséli az iskolában? Thruthnak ezúttal a hetek óta emlegetett "Little Jimmy" lett a veszte, lehet jobban járt volna, ha a Cena rajongók helyett a mérkőzésre koncentrál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése