Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál. Mégsem azért kísér, hogy harcoljon helyetted, hanem hogy a színpad széléről a füledbe súgja: hatalmad van az általad teremtett világok felett!

2014. január 20., hétfő

Az ördögöt látta gyermekeiben

Zakieya L. Avery (az anya)
Halálra késelte két kisgyermekét egy anya, másik kettőt pedig megsebesített egy ördögűzésnek vélt szertartás közben az egyesült államokbeli Maryland állam Germantown városában - közölte vasárnap weboldalán a CNN amerikai hírtelevízió. A 28 éves Zakieya L. Averyt kétrendbeli, előre megfontolt szándékkal elkövetett emberölés és kétrendbeli gyilkossági kísérlet vádjával letartoztatták. Ugyanezen vádak alapján őrizetbe vettek egy másik nőt, a 21 éves Monifa Denise Sanfordot is, aki egy házban élt a családdal, de nem állt velük rokoni kapcsolatban. Az egyéves Norell Harris és a kétéves Zyana Harris meghalt, testvéreiket, az ötéves Taniya Harrist és nyolcéves Martello Harrist súlyos sérülésekkel kórházban ápolják. A két kisgyermek holttestét pénteken találták meg az anyjuk ágyán. A The Washington Post internetes kiadásában megjelent beszámoló szerint az anya az elmúlt hónapokban rendszeresen elmeorvosi ápolásban részesült.

Ez azért durva... nem tudom, hogy hogy fajulhat egy ilyen gyilkosságba... mondjuk az ördögűzés része is elég abszurd o.O durva dolgok történhettek ott :S mondjuk az anya is úgy néz ki, mintha valami "megszállta" volna :o

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése