Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál. Mégsem azért kísér, hogy harcoljon helyetted, hanem hogy a színpad széléről a füledbe súgja: hatalmad van az általad teremtett világok felett!

2014. április 19., szombat

Almost Human - Emberi Tényező


Ma is készültem nektek két sorozatnak a leírásával, az egyik egy nagyon kreatív sorozat, az Emberi tényező, szerintem fantasztikusan megcsinálták :D A másik pedig a Nyugdíjas bajkeverők, amit szintén lehet kreatívnak mondani x'DDD Az valami hatalmas :DDDD olyankor konkrétan sírni szoktam a röhögéstől, szóval remélem ti is megfogjátok nézni, szerintem nagyon szerethető mind a két sorozat :D Mind a kettőt a Viasat 3-on adják, az Emberi tényezőt csütörtökön, a Nyugdíjas bajkeverőket pedig vasárnap 19:00-tól, de vannak ismétlések is :))) Az első amit bemutatok, az az Emberi tényezők lesznek :D

A történet:
A nem túl távoli jövőben játszódó Emberi tényező alaptörténete szerint 2048-ra annyira elszabadul a technológiai fejlődés, hogy már senki sem tudja kordában tartani azt, amit a bűnözők keményen ki is használnak. Ezért a rendőrség robotzsarukat vet be, méghozzá úgy, hogy párba állítják őket a nyomozókkal. A főszereplő John Kennex (Karl Urban) társa néhány évvel korábban pont a robotok miatt halt meg, így érthető módon ellenérzései vannak, hogy egy emberszerű külsőbe bújtatott, Dorian (Michael Ealy) névre hallgató szuperszámítógéppel  nyomozzon együtt. Ám a közös munka során rájön, hogy újdonsült társa emberibb az embereknél.

Szereplők:
Karl Urban - John Kennex nyomozó
Michael Ealy - Dorian (ő a kedvencem :3)
Minka Kelly - Valerie Stahl nyomozó
Mackenzie Crook - Rudy Lom
Michael Irby - Richard Paul nyomozó
Lili Taylor - Sandra Maldonado kapitány


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése