Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál. Mégsem azért kísér, hogy harcoljon helyetted, hanem hogy a színpad széléről a füledbe súgja: hatalmad van az általad teremtett világok felett!

2014. április 17., csütörtök

Gregus est :D 2014.04.14.

Ezen a héten hétfőn volt az iskolám estje, éééés nagyon jó volt :DDDD Én is felléptem és wááá :DDD majd töltök fel pár képet ;D Itt egy cikk amit a promenad.hu írt az estről :DDD Fotóbemutatóm volt és a Pygmalionban mint Pearce-né voltam jelen (és szinte mindegyik jelenetben mint ácsorgó xD) Én nagyon élveztem, szerintem egy szuper este volt :D Anya is ott volt, meg a barátaim nagy része is, szóval zsíír :DD Mi voltunk a 3. előadók, vagyis először a fotóbemutató, utána a zongora előadás, és utána mi :) Az utolsó előadó a Dodgem zenekar volt, ahol a dobos az osztálytársam..:) Jók voltak, jól összeállt kis csapat, csak az est végén már sok volt az a 8 számuk, így páran eléggé unták már, de attól függetlenül tehetségesek :) 


A Bessenyei Ferenc Művelődési Központban rendezték meg az idei Gregus Máté Mezőgazdasági Szakképző Iskola estjét, amelyen az iskola diákjai megmutatták, milyen ügyesen fotóznak, és jók a színjátszás, az ének és a tánc területén is. A nézők – akik között az iskola pedagógusai és tanulói voltak többségben – nagy szeretettel és hangos tapssal fogadta a produkciókat. 

A műsor az iskola diákjainak, Angyal Lilla, Bodnár Balázs, Baja Norbert, Csík Nelli, Komlósi Mónika, Pál Gabriella, Rostás Lilla, Vörös Alexandra, Kádár Zsolt és Nánai Attila digitális fotóból készült montázzsal vette kezdetét, amelyben kiderült, hogy a Színek és fények című prezentáció alkotói valóban fogékonyak a szépre és a természet csodáira.

Az iskola diákszínjátszói G. B. Show Pygmalionjának modern adaptációját adták elő. A kosztümös előadás arra is lehetőséget adott, hogy a darab helyzetkomikumai mellett a diákok a videotechnika alkalmazásával a darab korának és a jelen párhozamára is rámutassanak.

Az iskola Kamarás Kórusa gitárkísérettel adott elő népszerű dalokat, majd társastánc bemutató, színi kiselőadás és a Dodgem együttes műsorán szórakozhattak a nézők.

A műsor szervezője, Túriné Sándor Zsuzsanna elmondta: ez már a 18. év, hogy megrendezik az iskola műsorát, amelynek egyik célja, hogy a diákok megmutathassák, hogy az iskolai tevékenységen túli területen is tehetségesek, és ezért is ösztönzik az iskola tanulóit a fellépésekre.

És itt van pár kép az estről :D (tudom hogy éssel nem kezdünk mondatot... de na...:D Ám a Promenád oldalán a képgalériában még találtok sok képet :))) 



Az est előtt készült "selfie" :D

Esik az eső...xDD


Az Ascot-derbyn..:D





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése