Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál. Mégsem azért kísér, hogy harcoljon helyetted, hanem hogy a színpad széléről a füledbe súgja: hatalmad van az általad teremtett világok felett!

2011. október 5., szerda

Mekkora meccs:D Summer Slam WWE:D♥

A Summerslam-et 2011. augusztus 14-én szokásosan Los Angeles városában, Kalifornia államban rendezték meg. Kevés meccset hirdettek ki előre ezért bőven volt meglepetés a rajongók számára.

Legelőször az Amerikai Himnusz hangzik fel gitárról, majd egy összefoglalót láthatunk a meccsekről, hogy mi is lesz várható az előzmények után.

Megjelenik The Miz, aki azt mondja: "Hölgyeim és uraim, itt van a legnépszerűbb ember, aki a leghosszabb ideig birtokolta a WWE Bajnoki övet, itt van The Miz, akit ismét láthatnak a Summerslam-en. Mindannyian tudhatjátok miért állok itt, azért mert készen állok rá, hogy én legyek a legcsillogóbb az egész gálán..." De nem tudja befejezni a mondanivalóját mert R-Truth szakítja félbe, aki arról beszél, hogy az igazság elől kár menekülni és itt Los Angeles-ben mindenkit utol fog érni. Majd megszólal Alberto Del Rio zenéje is, behajt a rámpához és odaáll csapattársai mellé.


The Miz, R-Truth és Alberto Del Rio vs John Morrison, Kofi Kingston és Rey Mysterio:

Végül megjelennek a többiek is, a másik csapat is készen áll, egy 3 a 3 elleni tag team meccsel kezdődik el a nyár utolsó PPV adása. Egy technikás, izgalmas mérkőzést hoztak össze a szupersztárok, aminek a végén Rey Mysterio egy dupla 619-et próbált adni R-Truth-nak és The Miz-nek, de Miz elugrott és megúszta, ám Kofi Kingston ugrása elől nem sikerült elmenekülnie. Truth-t kopogtatta Rey ezzel nyert a csapata.


Győztes I.: John Morrison
Győztes II.: Rey Mysterio
Győztes III.: Kofi Kingston
A kulisszák mögött John Laurinaitis és CM Punk találkozik össze, John azt parancsolja neki hogy kérjen bocsánatot, azért a rúgásért amit a hétfői RAW-ban adott neki, de szokásához híven Punk ebből is viccet csinál. Majd szembe találkozik Triple H feleségével, Steph McMahon-nal.

Mark Henry a következő összefoglaló szupersztárja, a pusztítása, amit a SmackDown-on folytat megállíthatatlannak tűnik. A Kelta az aki szembeszállna vele, az ő mérkőzésük következik.


Sheamus vs Mark Henry:


Győztes: Mark Henry
A meccsen kettő hatalmas erejű szupersztár csatázott, aminek a végén Mark kidöntötte a védőfalat ellenfelével. Ennek következtében Sheamus nem tudott visszaérni időben a ringbe, Mark nyert kiszámolással, A Kelta sem tudott véget vetni az "uralkodásának".







Győztes: Kelly Kelly
Kelly Kelly vs Beth Phoenix (Díva Bajnoki cím):


Kelly-t Eve kíséri a ringbe, Beth-et pedig Natalya. A dívák meccsén mindketten keményen megdolgoztak a győzelemért, végül a Glam Slam-ből szabadulva Kelly Kelly lekopogtatta ellenfelét és megvédte az övét.





Győztes: Wade Barrett
Wade Barrett vs Daniel Bryan:

A volt Nexus és Corre vezér és a 2011-es SmackDown Money In The Bank győztes nézett egymással szembe. A rivalizálásuk akkor kezdődött, amikor Daniel lerúgta a létráról Barrett-et és megnyerte a nagy hatalmú táskát. Ma este viszont a kihívói jog kevés volt, mert Wade szabadulni tudott a feladatási technikából és értékesítette a befejező mozdulatát, ezzel Barrett nyerte az összecsapást.


Randy Orton vs Christian (Nehézsúlyú Világbajnoki őv):

Győztes: Randy Orton
A kanadai Christian jelenik meg, aki egy mikrofont ragad meg és azt mondja: "Mit is mondhatnék csak annyit fogadják szeretettel, nem Teddy Long, Nem Triple H, nem Randy Orton, az én legjobb barátom, a Rated R Szupersztár, Edge!" A bejelentése után teljes csend kerekedett a Staples Center-ben, majd mikor megszólalt a zene a tömeg hatalmas szeretettel fogadta a legendát. Edge kap egy mikrofont és azt mondja: "Köszönöm, mint tudjátok az orvosok tanácsára nem léphetek többé a ringbe, de ez nem drámai rész, boldogan távoztam, mert úgy éreztem ez volt az én feladatom, hogy továbbadjam a fáklyát Christian-nak, aki immár kétszeres Nehézsúlyú Világbajnok. Diszkvalifikációval nyerte meg az övet, ez nem győzelem, hogy most kiáll csak szégyent hoz magára, ő a legjobb barátom tudjátok ti is, de ezt hallania kellett. Nem kéne így ringbe lépni, nyerjen becsületesen, ezek után pedig rohan Teddy Long-hoz és azonnali visszavágót akar. Nem tudtam elviselni, hogy a legjobb barátom egy siránkozó kurvává váljon." Edge ezek után elsétál és megjelenik Randy Orton.
A mérkőzés egy sima címmeccsként indult, de a szupersztárok a ring alól különböző segédeszközt vettek elő. Orton egy kissé vérzett, de ez nem akadályozta meg, hogy több asztalt eltörjön ellenfelével, hogy több RKO-t bevigyen, vagy, hogy megnyerje a meccset és a nehézsúlyú övet.

John Cena vs CM Punk (WWE Bajnoki öv):


Győztes: Alberto Del Rio
Az este utolsó meccse egyértelműen a bajnokok csatája volt, amin a közönség rendkívül hangos volt, biztatták favoritjukat. Sok feladatással próbálkoztak a szupersztárok, de végül Punk nyert, kiszabadult az STF-ből, kirúgott az AA-ből és kétszer bevitte a Go To Sleep-et. A győzelme után megjelent a háta mögött Kevin Nash, a WWE volt szupersztárja, aki bevitte a Jacknife Powerbomb nevű befejező mozdulatát. Minden szempontból Nash visszatérése egy hatalmas húzás lenne a WWE-nek, aminek következtében nőne a népszerűség és még izgalmasabbak lennének az adások. Ám nem csak Kevin az egyetlen aki megjelenik, Mr. Money In The Bank is csatlakozik, aki beváltja a táskáját, méghozzá sikerrel, az új WWE Bajnok Alberto Del Rio lett. Több meglepetéssel ért véget a nyár utolsó PPV-je, a következő napi RAW adásban várhatóan meglesz mindenre a megoldása Triple H-nek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése