Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál. Mégsem azért kísér, hogy harcoljon helyetted, hanem hogy a színpad széléről a füledbe súgja: hatalmad van az általad teremtett világok felett!

2013. május 1., szerda

VIDEÓ: UFO-t láttak Hatvanban

A tóról akart felvételeket készíteni, ezért sorban járta végig a mólókat a fiatalember. Miután hazaért, és visszanézte a videókat, látta, hogy nem csak a tavat sikerült felvennie.

A lassításban is látszik, hogy két, fehérnek látszó valami halad elég nagy sebességgel az égbolton, ráadásul hangtalanul. A gyorsabb objektum 17 és 19 másodperc között látszik, a másik a 18. másodperc környékén jelenik meg, és egészen a 30. másodpercig látható.

A YouTube videó (kattints ide)

Érkeztek már ötletek a videós kérdésére, hogy vajon mik ezek a repülő tárgyak:

Mezei József: Mostanában annyi ufot videoznak világszerte, hogy most már leplezhetetlen a jelenlétük.
Remélem sikerül még néhány ufot megörökítened.

XXHelix: Nem kéne megkérdezni egy ornitológust? Szerintem ez egy drogos vándorsólyom (a szárnycsapások alapján). :)

Eszet Lenke: Nem tudom van-e arra légi folyosó, de nem túl hiteles források szerint /szomszéd Mari néni/ a Nimbus 2013 újabb változatát tesztelték abban az időben, talán annak a jelzőfényei látszódtak...

Választó
: Szerintem egyik sem az amit írtok a véleményem szerint. Ez szerintem egy kisbolygó, persze nem nagy, és érintette a föld légkörét. A mozgás sebességéből kiindulva kelet irányába haladhatott,és mivel a lassított a felvételen is gyorsnak tűnik a mozgás, ezt igazolja. Ez azért van, mert a föld mozgása és a kisbolygó mozgása össze adódik. Nem lehetett nagy, mert nem robbant fel. Érdekes ez a felvétel,minden esetre.Ezért érdemes nyitott szemmel járni.

És szerintetek?


Saját megjegyzésem: Választó hozzászólása elég érdekes... a felhők alatt nem "repülhet" el egy kisbolygó xDDD De amúgy én se tudom mi az.. tényleg hasonlít egy madárra is... de hirtelen tűnik fel és utána ugyan ilyen gyorsan is el.. Szóval végül is lehet más is.. Mert tényleg gyors egy madárhoz képest.. De majd kiderül :) Persze ha konkrét dolog kiderül az ügy kapcsán, azt kirakom ide is :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése