Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál. Mégsem azért kísér, hogy harcoljon helyetted, hanem hogy a színpad széléről a füledbe súgja: hatalmad van az általad teremtett világok felett!

2013. október 20., vasárnap

5 praktikus Halloween dekoráció

Magyarországon is egyre gyakoribbak a Halloweeni bulik, vagy csak a dekorálás :D Szóval elhatároztam, hogy egy két dekor tippet írok nektek, hátha tudok velük segíteni :))

1. Halloween töklámpás
Ez a legalapvetőbb egy Halloweenra: a jól megszokott Halloween töklámpás :) Nem csak jó szórakozás elkészíteni, de jól is mutat :) Sok féle-fajta faragást lehet készíteni, szóval szerintem ez a legkreatívabb dolog :D Tegyük az ablakba, a kertbe, a lépcsőre, vagy bárhova, ahol jól látszik! 

2. Papír Halloween díszek

Rajzoljunk egy szellemet, vagy töklámpást, vagy bármi Halloweenhez köthető jelképet, szépen színezzük ki, vágjuk ki, és azokat is nyugodtan lehet rakni bárhova :) Lehet bele madzagot (érdemes vékony fehér cérnát) fűzni, és akkor fel is lehet akasztani, vagy ragasztóval odaragasztani valamihez, de ezeket érdemes a házon belül, hisz mivel papírból készülnek, egy nagyobb szél/eső tönkreteszi őket!











3. Halloween lufik
Vegyetek fekete/narancssárga/fehér (ezek a legjellegzetesebb színek) lufit és alkoholos filcet, és rajzoljatok motívumokat rá :) Pl.: pókokat, szellemet, vagy esetleg rá is lehet írni, hogy Halloween!












4. Pókháló
Akár lehet használni valódit is (ha pl van padlásotok, és nem nagyon használjátok/tisztítjátok, akkor ott biztos vannak szép nagy pókhálók :D), de vattából is lehet készíteni, egyszerűen csak kell venni vattát (lehetőleg nagyobb darabosat, hogy legyenek nagy pókhálók is) és azokat szét tépkedni, és úgy alakítani, hogy pókháló hatású legyen, és a 2. pontból véve pici papír pókokat lehet rá rakni :)



5.Gyertya

Gyertya minden mennyiségben!! Nincs is annál jobb, amikor semmi más nem világít, csak a gyertya lángja :)) Lehet a boltokban kapni Halloween mintás gyertyákat is, de a sima, egyszerű gyertyák is nagyon megfelelnek a célnak :DD






Remélem tudtam segíteni ;D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése