Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál. Mégsem azért kísér, hogy harcoljon helyetted, hanem hogy a színpad széléről a füledbe súgja: hatalmad van az általad teremtett világok felett!

2011. május 23., hétfő

Mekkora meccs:D Wrestle Mania WWE♥:D














Műsorvezető: The Rock
Hát emberek tegnap nagy meccsnek lehettünk szem és fül tanui (persze akik nézték).. Tegnap volt ugyanis a Wrestle Mania a pankrátorok egyik legfontosabb eseménye:D Írtó jó volt:D tegnap este 20:00-tól volt egészen 23:45-ig:D Sok volt a váratatlan dolog de voltak olyan események is amit már az elejétől lehetett sejteni:D Atlanta, 2011. április 3.(h halnának éhen h csak most mutatták:@) - A WWE Univerzum legnagyobb éves eseményét, a WrestleMania XXVII-et rekord számú, több mint 71.000 néző nézte meg az atlantai Georgia Dome-ban.Keri Hilson R&B énekes adta elő az America The Beautiful dalt, majd a rendezvény házigazdája, Rock nyitotta meg a vasárnap esti mérkőzéssorozatot. Megígérte, hogy ez lesz minden idők legemlékezetesebb WrestleMania rendezvénye. Enyhén kigúnyolja Cenát, majd kezdődik az első mérkőzés:

Győztes: Edge
Alberto Del Rio vs Edge a Nehézsúlyú Világbajnok címért:
Alberto szokásához híven autóval - ezúttal egy fekete Rolls Royce - érkezik és nem marad le kísérője Brodus Clay, illetve felvezető embere, Ricardo Rodrigez sem. A címvédő Edget Christian kíséri és láthatjuk, hogy karján ott a kötés Del Rio és Clay korábbi támadása miatt.A mérkőzés viszonylag rendben zajlott, a ring szélén Christian és Brodus egymással csatáztak, a ringben Edge tette azt, amiért ment és megvédte övét.




Cody Rhodes vs Rey Mysterio:
Győztes: Cody Rhodes
Ugyancsak a múltba visszamutató meccs: Cody szerint arca Mysterio 619-étől sérült meg, ezért törleszteni akar és sikerül is neki.










Győztesek: Kofi Kingston, Big show, Kane, Santonio Marella
A Corre vs Kane, Big Show, Santino Marella és Kofi Kingston:
A 8 emberes Tag Team meccsen Vladimir Kozlovot Kofi Kingston helyettesíti, ugyanis a Corre tagjainak szombati támadásakor Kozlov olyan sérüléseket szenvedett, hogy nem léphetett a ringbe. Kane és Big Show többször is megtapasztalta az elmúlt hetekben a Corre kegyetlenségét, de elmondhatja ezt Marella és Kozlov is.

CM Punk vs Randy Orton:
Győztes: Randy Orton
Az új Nexus tagjait Orton már elrendezte, így CM Punknak egyedül kellett a ringbe lépnie. Orton lába sérült Punk egy héttel ezelőtti támadása óta, de elszántsága nem sérült meg. A mérkőzés vége felé térdre esik, CM Punk azt hiheti, eljött az ő ideje és már-már győztesnek érzi magát de Orton feláll és hatalmas RKO-t oszt ki.







Michael Cole vs Jerry Lawler, Speciális mérkőzésvezető: Steve Austin:
Győztes: Michael Cole -.-"
Michael Cole eddig a ring széléről leginkább a szájával csatázott, most azonban egy valódi WWE legenda, Jerry "The King" Lawler ellen kell bizonyítania. Elég lehet-e, hogy trénere egy aktív pankrátor, Jack Swagger volt? Elég lehet-e, hogy évek óta ismeri ezt a világot? És hagyja-e Steve Austin, hogy Cole nyerjen, képes lesz-e pártatlan maradni.A WrestleMania egyik legmeglepőbb találkozója nagyon egyoldalú küzdelmet hozott. Cole nem felkészült pankrátor és Swagger ezt látván be is dobta a törölközőt. Csakhogy Austin ezt nem vette figyelembe, mint ahogy kicsit később azt sem, hogy Cole feladta a meccset.
A győztes: Jerry Lawler, azonban ez rövid ideig tartó győzelem.
Mail érkezik a RAW titokzatos vezetőjétől, és kihirdeti: Jerry Lawler diszkvalifikálták, a győzelmet pedig Michael Cole-nak adják. Azt hiszem biztosak lehetünk benne, hogy ez a sztori még folytatódni fog.

Triple H vs.Undertake:
Győztes: Undertaker
Az egyik legjobban várt mérkőzés. Két legenda küzdelme nem kis téttel. Ha Undertaker nyer 19-0 WrestleMania győzelemmel fog állni, Triple H pedig visszavonul. Képes lesz-e Triple H megtörni a sorozatot, vagy vereséggel valóban bevonul a WWE "nyugdíjas" legendái közé?
Őszinte meccset ígértek, és ezt el is hihetjük. A titánok harcában ezúttal is Undertaker győzedelmeskedett, 19-0-ra módosítva WrestleMania eredményét (Triple H feladta a meccset, miután nem tudott szabadulni Taker szorításából). Az igen kemény és láthatóan nem kicsit fárasztó és fájdalmas meccs végén a sírásót úgy kellett kivinni az arénából, de azok után, hogy a széktől a kalapácson át a lépcsőig és a kommentátori asztalig mindent használtak egymás ellen, ez nem is csoda. Azt hiszem megállapíthatjuk, mindketten emberfeletti teljesítményt nyújtottak.

Snooki, Trish Stratus és John Morrison vs LayCool és Dolph Ziggler:
Győztesek: John Morrison, Snooki, Thris Stratus
Vegyes Tag Teag mérkőzés Vickie Guerrero szokásos Excuse Me! visításával. A RAW-ba bekerült Dolph Zigglernek és a LayCoolnak Morrison és a visszatérő Trish Stratus, valamitn a valóságshow sztár, Snooki ellen kellett bizonyítania, de nem sikerült.



WWE Bajnoki Cím meccs: John Cena vs The Miz:
Győztes: The Miz♥ ez a kedven:D
Azt mondtuk, hogy Triple H és Undertaker meccsét nagyon sokan várták, de biztos, hogy Cena és a Miz összecsapása is hasonlóan nagy érdeklődésre tartott számot.
Sikerül-e a kihívó közönségkedvencnek letörölni a Miz arcáról a vigyort, vagy tovább dagad a címvédő amúgy sem kicsi önbizalma. Ráadásul ez volt az a páros, amelyiknek a dolgaiba már The Rock is beleavatkozott.Miz hatalmas lendülettel kezdett és Cena már az elején beleszaladt a pofonba, de szinte azonnal úgy látszott, felül is kerekedik. Ez ment: két kopogtatás itt, majd kettő ott, adok és kapok. Aztán mikor Miz elkezdte lebontani a ring sarkáról a védőburkot, számítani lehetett rá, hogy most is készül valamire a készenlétben álló Alex Rileyvel közösen. Percekkel később maga Cena adta a lehetőséget: Mizzel eltalálta a mérkőzésvezetőt, aki elterült a padlón és hiába volt Miz a vállain, nem tudott kopogtatni. Riley ezt kihasználta, bement a ringbe és lecsapta Cenát, de ismét visszahozta az esélyt a győzelemre. A ringen kívül folytatták, Miz begurult a nézők közé majd dupla kiszámolással az öv a címvédőnél maradt, a WWE Bajnok továbbra is a Miz.Ekkor azonban megjelent The Rock és már-már azt hihettük, feltámadt benne az igazságérzet. A RAW titokzatos igazgatója e-mailt küldött, amit maga Rock olvasott fel... azaz mégsem. Közölte, hogy nem érdekli az igazgató véleménye, ő a házigazda és úgy dönt, ezt a meccset még egyszer le kell játszani, ott és azonnal! Nincs diszkvalifikáció, nincs időkorlát, nincs kiszámolás, a meccs nem érhet így véget! Itt az ideje, hogy az emberek megkapják, amit akarnak!A fordulatot újabb fordulat követte: Cena visszatolta a ringbe Mizt, majd azonnal át is penderítette a kötélen, ekkor azonban The Rock törlesztett a múltkoriért és földre küldte Cenát. Diszkvalifikáció nincs, Miz lefogta a szupersztárt és lekopogtatták, így másodszor is megvédte címét.
Győztes: The Miz
Hogy ne érezze túl jól magát, Rock visszarohant a ringbe és megadta a népnek, amit akart: leverte Mizt is.
A WrestleMania XXVII. a Cena-Miz-Rock trió műsorával véget ért és majd a következő majdcsak 2012 április 1-én lesz:D Addig is nézzétek a pankrációt a viasat6-on hétfőnként 20:00-kor és kedden az összefoglaló (ami végülis már szerda) mert 00:00-kor kezdődik:D








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése