Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál. Mégsem azért kísér, hogy harcoljon helyetted, hanem hogy a színpad széléről a füledbe súgja: hatalmad van az általad teremtett világok felett!

2011. június 20., hétfő

Mekkora meccs:D Szabályos kivégzés WWE♥:D

Randy Orton vs CM Punk:
Győztes: Randy Orton
Last Man Standing (olyan meccs, ahol egyik alapeset - tus (pin), feladásra bírás, kiszámolás, kizárás - sem játszik, mindössze egyetlen mód: az ellenfél ne tudjon lábra állni, mire a bíró rászámol 10-ig!): Punk ugyan a Nexussal érkezett be, ám a RAW GM e-maile mindent borított: ő ugyanis kitiltotta a banda összes tagját a meccsbe avatkozástól. Így mindkét férfi egyenlő esélyekkel szállt harcba. Volt ott minden: bambuszbotok, szék, kordonra - kom.pultra dobás... több veszélyes helyzet is adódott, de valahogy mindig felállt mindkettő a 10. elszámolása előtt... ám végül, sorozatos botütés és a felső ringsarokból indított RKO után Randy jött ki diadalmasan a bunyóból.  Ezzel neki és a Nexusnak véget ért a viszálya, hisz ő már SmackDown-os.


 Kofi Kingston vs Sheamus (bajnok):
Győztes: Kofi Kingston
Tables (asztalmeccs; az győz, akinek sikerül úgy rádobni a másikat illetve ráugrani, hogy alatta törjön össze az asztal) az U. S. vagyis az országos bajnokságért: ez volt az egyik meccs, amely nem volt bejelentve, mégis megtörtént, mert a SD GM-e, Teddy Long kötelezte Sheamust a meccsre. Több egymásra veszélyes asztalradobás/esés kísérlete után végül Kofi jött ki győztesen, így új U. S. champ-et köszönthettünk, ráadásul az öv visszakerült a RAW-ra!





Jerry Lawler and Jim Ross vs Michael Cole and Jack Swagger:
Country Whipping (olyan meccs, ahol az övek/szíjak használata engedélyezett, egyébként a 4 alapesettel lehet nyerni): a két veterán kommentátor eléggé ügyes volt és jól elverték a Cole - Swagger duót, ám végül sajnos, hátulról felborítással Cole pin-elte J. R.-t, és nagyon büszkült edzőjével együtt.
Győztes II.: Michael Cole


Győztes I.: Jack Swagger













 Rey Mysterio vs Cody Rhodes: 
Győztes: Ray Mysterio
Falls Count Anywhere (olyan meccs, ahol a résztvevők bárhová mehetnek az arénában és csak pin-nel/tussal lehet nyerni): a kis mexikói tett egy kört meccs közben ellenfelével - felmentek a nézőtéren át az előcsarnok egy részébe és kukákat is borongattak egymásra, aztán vissza lejöttek a ringbe, ahol végül Rey a 619 - Angel splash kombóval nyerte meg a találkozót, így ennek a viszálynak is vége szakadt, hisz mindketten más műsorban vannak hétfő óta.






Layla vs Michelle McCool:
Győztes: Layla
No DQ, No Count-out (nincs kizárás, sem kiszámolás), Loser Leaves WWE (a vesztes elhagyja a WWE-t): a két volt legjobb barátnő nem kímélte egymást igazán! Megannyi tuskísérlet után végül ügyes átfordítással Layla nyert, aki aztán kicsit megsíratta Michelle-t, majd távozott... ám McCool drámája akkor nem ért véget, mert megjelent a legdominánsabb, legerőszakosabb, legőrültebb díva, akit a pankrátorvilág eddig látott! A már régóta beígért Kharma! A "hölgy" már más szervezetnél, többek közt a TNA-ben és a ROH-ban is játszott s nem egyszer férfiakat is legyőzött már ringben, sőt: meg is verte őket rendesen, egyszer még egy rádiós műsorvezetőt is. Egyik finisherét használva "elbúcsúztatta" a megszeppent Michelle-t, majd a locker roomban álló 5-6 díva kisasszony, akik a kivetítőn keresztül nézték ezt, igencsak feszült állapotban voltak, ezzel a díváknál új hierarchia keletkezett!




Christian vs Alberto Del Rio:
Győztes: Christian
Ladder (létrás meccs; az nyer, aki a létra tetejéről leveszi a fenn függő övet) a World Heavyweight, vagyis a Nehézsúlyú világbajnoki övért: Edge sokkoló visszavonulását követően a fél világ azt találgatta, vajon ki lesz az új bajnok! Nos, ez itt és most eldőlt... mégpedig egy nagyon kemény csatában!!! Volt itt minden, székhasználat, létrára esések - egymás rálökése, övleszedési kísérletek, igazi jó kis létrás meccset láthattunk - megjegyzem: még egy spear is történt, Christian adta Rio-nak, úgy látszik, jó barátjától sikeresen eltanulta. Végül Brodus Clay beavatkozott "mestere" javára, ám ekkor a semmiben valaki dudálni kezdett! Edge volt az: egy terepjárón jött be és elvonta a "Tank" és Rio figyelmét, amíg Karizma Kapitány kihasználta a helyzetet, kilökte Rio-t "Rikács" Rodriguezre meg Clay-re, majd amint a R-Színvonalú Szupersztár meghatódva figyelte a ring mellől, felmászott és leakasztotta az övet: ezzel új világbajnokunk lett! Aztán Edge-el még ölelkeztek egy sort és a tömeg állva tapsolta őket.



Kane and Big Show (bajnokok) vs The Corre (Wade Barrett and Ezekiel Jackson):
Lumberjack (olyan meccs, ahol sok pankrátor veszi körül a ringet meccs alatt és a kiesőket kicsit megruházzák, majd visszalökik a ringbe) a WWE Tag Team (Csapatbajnok) övekért: a másik, ami nem volt előre kihírdetve, de így alakult :P 20-25 pankrátor állta körül a ringet - mindet nem tudom, de ott voltak az NXT-sek, Slater és Gabriel a Corre-ból, Tyler Reks, Kozlov, Marella, Masters, Barreta, Bourne, meg még pár számomra ismeretlen emeber.. Show és Kane azonban magabiztosan állták a sarat és mind két ellenfelüket, mind a lumberjack pankrátorokat szétverték, majd Show Chokeslam-e Barretten meghozta a jól megérdemelt győzelmet. Aztán kisebbfajta tömegbunyó tört ki, végül Kane és a partnere dupla Chokeslammel küldték padlóra Gabrielt és Slatert.

Győztes I.: Kane
Győztes II.: Big Show













John Cena vs John Morrison vs The Miz (bajnok):
Győztes: John Cena
Triple Threat (3-emberes) Steel Cage (fémketrec) a WWE világbajnokságért: nos, a főmérkőzés egy nagyon izgalmas, színvonalas megmérettetést hozott, amit sokáig nem felejtünk el, úgy hiszem! Számtalan izgalmas helyzet, ketrec tetején való adok-kapok, csüngés, a másik visszahúzása után - még olyan is volt, hogy J.M. a ketrecajtón (!!!) ült gyakorlatilag, csak Miz visszarántotta.- azonban elsőként Miznek volt komoly lehetősége a kijutásra, ám Morrison rárúgta a ketrecajtót. Aztán neki is - és valószínűleg most ő lenne a WWE bajnok! -, ha nem érkezett volna meg mostani riválisa, R-Truth... de megérkezett! Egyből visszalökte a Parkour hercegét és jól megverte, aztán kimászott, ezzel is megmutatva, ha nem "lopták" volna el a helyét ezen a meccsen, ő nyert volna! Mindennek ellenére a végső harc Cena és Miz között zajlott, aki egy Skull Crushing Finale-t akart végrehajtani J. C-án a felső sarok tetejéről, ám az ügyesen megfordította a dolgokat és onnan (!) adott Miznek egy AA-t, ezzel elérve a pin-t és kérem szépen: ismét eljött John Cena bajnoksága, immár 10. alkalommal világbajnok! Szegény MIZ:(((((((((((((((((((((((((((

Ha lemaradtál róla akk Szerda 00:00-kor újbol adják a Viasat 6-on:D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése