Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál. Mégsem azért kísér, hogy harcoljon helyetted, hanem hogy a színpad széléről a füledbe súgja: hatalmad van az általad teremtett világok felett!

2011. június 1., szerda

2 nap punnyadás itthon és máshol:D

Nah ma meg tegnap nem voltam suliba ugyanis tegnap orvosnál voltam mert kellett volna papír h felmentést kapjak a futás alól a Gregusba de a végén kiderült h nem is kelett volna elmennem mert azt majd a suliba fogják adni.xd de nem bánom mert legalább lehetett itthon poshadni.xd
 Ma meg tehát voltam a Gregusba orvosi vizsgálaton és ott volt: Szimi, Évi, Patrik, Szilvi, Szabi, Márk és utána jött Robin is:P (jah és köszi Csaba az útmutatástXD) és am ők mind az oszt. társaim lesznek, szóval a mezőgazdasági szak tele lesz volt nlg-sekkel.xd de nem baj jó ez így mert legalább nem lesz ismeretlen az osztály mint egyeseknek;D De am naon durva mert úgy tűnik h mégis ott marad a Gregus jövőre is és nem jön még át a Józsefbe:D bár lehet h év közbe átmegy de nembaj:D jah és képzeljétek az egész suli be van kamerázva meg valami kártyával lehet csak bemenni o.O jah meg találkoztunk a lehendő of.-mel.xd pont tőle kérdeztük meg h hol van az orvosi szoba:D am naon rendesnek tűnik bár a láccat néha csal;D de remélem most nemfog.xD am utána hazajöttünk és fojtattam a lustulást természetesen.XD am most nem jut eszembe ezeken kívül más esemény csak egy két hírt mondok a nagy világból:
-Ma van a Titanic partra szállásának 100. éve szóval emlékezzünk meg a kb. 1500 emberre aki ott hallt meg a vizeken=( szóval R.I.P. :S
-Mivel mostanában elég kiszámíthatatlan az idő ezért h tudjátok h mi vár titeket a következő órákba időjárástéren mutatok egy naon jó oldalt:D : http://www.idokep.hu/  <-- téll nézzétek meg mert hasznos infókat is megtudhattok:)
-poshadás van naon:SSSSS
-és van itthon jégkrém:D:D:D:D
-az egyik macskánk lefojtott ma egy kiscsirkét=(( szóval R.I.P. kiscsirke=(((
Szijasztok;D

4 megjegyzés:

  1. A Titanic április 15.éjjel 2 óra 20 perckor süllyedt el...khmmm..csak megjegyeztem

    VálaszTörlés
  2. jó de akk is most ünnepelték.XD a tényekbe mondták:Oxd

    VálaszTörlés
  3. íííííííí ők tudják...-.-"

    VálaszTörlés