Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál. Mégsem azért kísér, hogy harcoljon helyetted, hanem hogy a színpad széléről a füledbe súgja: hatalmad van az általad teremtett világok felett!

2012. október 18., csütörtök

Hunt to Kill - Nyomodban a halál

Tök zsíír ez a plakát szerintem :DD
Ugyebár a Film+on pankrátorok hete van, tegnap azért nem írtam le a műsort, mert a The Marine - A Tengerészgyalogos volt John Cena főszereplésével, és ugyebár azt már leírtam egyszer :D Ma "Stone Cold" Steve Austin főszereplésével van a Hunt to Kill - Nyomodban a halál :D Ez a film, nem tartozik a kedvenceim közé.. de azért ez is elmegy :D Mondjuk most se nézem, hanem ezt írom meg zenét hallgatok, meg mással vagyok elfoglalva, de azért néha oda nézek, lehet ha egyszer végig nézném akkor tetszene :DD xD Nah szóval...
A történet:
Jim Rhodes (Steve Austin) a határőrök speciális egységének tagja, aki nehéz válás után egyedül neveli a lázadó természetű lányát Montana hegyei közt. Nemrég meggyilkolt partnerét gyászolja, amikor egy csapat fegyveres szökevény túszul ejti mindkettejüket. Az emberrablók azonban ellenfelükre akadnak, és kezdetét veszi a bosszú. Sem ember, sem a természet nem állhat ellen Rhodes haragjának.
(vicces hogy pont az a neve a filmben hogy Rhodes xD gyengébbek kedvéért van egy olyan nevű pankrátor a WWE-ben hogy Cody Rhodes :D xD)
Főszereplők:
Eric Roberts - Lee Davis
Steve Austin - Jim Rhodes
Michael Hogan - Lawson
Gil Bellows - Banks
Marie Avgeropoulos - Kim Rhodes
Gary Daniels - Jensen
Michael Eklund - Geary

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése