Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál. Mégsem azért kísér, hogy harcoljon helyetted, hanem hogy a színpad széléről a füledbe súgja: hatalmad van az általad teremtett világok felett!

2012. október 16., kedd

Walking Tall - Emelt fővel

 Benne van a Jackassből Johnny Knoxville is :D
Ezen a héten a Film+on a Pankrátorok hete van :DD Végre egy értelmes csatorna :3 és most elhatároztam hogy pár filmet bemutatok itt, a múltkor már a John Cena főszereplésével készült A tengerészgyalogost (The Marine) bemutattam már, ezért mos a The Rock főszereplésével az Emelt Fővelt (Walking Tall) fogom nektek bemutatni, ami jelen pillanatban is épp megy a tvben :D Nekem tetszik ez a film, csak azért nem nézem most mert nemrég már láttam, és ez így most nemjó xD Am képzeljétek h lesz olyan film is hogy A Pankrátor *-* Fúú azt is meg kell majd nézni, meg itt is bemutatni :3 :D Nah akk szóval...
A történet:
Chris Vaughn (The Rock) nyolc év elit katonai szolgálat után hazatérve kisvárosába szomorúan tapasztalja, hogy a dolgok igencsak megváltoztak az utóbbi időkben. Az egész környék Jay Hamilton (Neal McDonough) kezébe került, aki mindenkit rettegésben tart. Chris és barátja, Ray (Johnny Knoxville) is hamar bajba kerülnek a kaszinóban, ahol kis híján az életükkel fizetnek, amikor rájönnek a piszkos üzelmekre. Chris azonban nem tudja tétlenül nézni gyerekkori barátja, Hamilton zsarnokságát.

Főszereplők:

Dwayne "The Rock" Johnson - Chris Vaughn

Johnny Knoxville - Ray

Neal McDonough - Jay Hamilton

Kristen Wilson - Michelle

John BeasleyChris Vaughn Sr.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése