Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál. Mégsem azért kísér, hogy harcoljon helyetted, hanem hogy a színpad széléről a füledbe súgja: hatalmad van az általad teremtett világok felett!

2012. december 10., hétfő

Hó, buli, iskola/se xD

Itt egy csodás, havas kép Csokiról (aki a labdát nézi xDD és tiszta hó..) és Mancsról, Gombóc meg nemtom hol van xD♥

Itt a koncert plakát :D
Most szombaton óriási havazás volt :DDDDDDDD Minden tiszta fehér, és kb. 15 cm a hó ♥ és alig olvad szóval pont jó :DDD Csokival, Mancsal és Gombócival (kutyáimmal) ki is használtuk az alkalmat a játékra :DDD Labdáztunk meg havaztunk..xD ♥ Csoki az képes órákig itt állni az ajtó előtt és várni hogy kimenjek :D szóval *o* ♥ Nagyon úgy tűnik hogy az egyik cicánk, Mirci eltűnt/elpusztult :(( Mert a tesói mind itt vannak, és ő is mindig itt volt, de most meg nincs sehol :(( Majd este etetésnél kell figyelmesen áttekinteni a terepet, hátha csak elbújt szunyálni (yn) ♥ Szombaton voltunk koncerten, a szokásos Szombat esti koncerten xDDD Most nem csak Melinda, hanem Viki is jött :DDD Végre elengedték őt is :D Igaz hogy csak 11-ig maradhatott, de az is jobb mint a semmi :D Melindával meg azt hiszem fél1-ig maradtunk :D Macerás volt az odamenet, meg a visszajövet, mert hatalmas nagy hóvihar volt, és hát enyhén össze vissza mindenhova befújt a szél xDD Szóval hideg volt :D xD Amúgy a buli nagyon jó volt :DDDD Vikit rávettem hogy most elsőnek pogózzunk (mert még se én, se ő nem pogóztunk :D), és belement :DDDD ( a gyengébbek kedvéért a pogó az olyan hogy össze vissza "rohangálsz" és ütöd meg lökdösöd a másikat, meg őrjöngsz xDDD). Szépek lehettünk, mert rajtunk kívül kb. 2-3 lány pogózott csak xDD És azok se mindig..xDDD Mi meg ilyen 2 méteres állatokkal pogóztunk, szóval kellemes volt xDDD Nekem behúztak egyet az állkapcsomba (ami még mindig fáj..), meg a szemem alá is..xD De szerencsére egyik se dagadt be, meg lilult be xDDD (szép lenne..xd). Végén Melindát is sikerült berángatni, de ő már annyira nem élvezte a dolgokat..xD De attól még jó volt szerintem ez a buli :DD De nem volt ám cink.. egész este a Scream Of The Templet vártam, és ahogy elérkezett a várva várt pillanat hogy elkezdjenek játszani.. Na BUMM... elég kaki volt most xDDD A zene jó volt meg minden, csak nem lehetett érteni semmit a szövegből, meg már kevesen is voltunk, meg késő is volt, ezért inkább elindultunk haza...xDD De mindezekért kárpótolt az előttük fellépő Kistópart Utca!! :DDD Szóval kösz srácok :D  Ma iskola... se xD Ugyanis beteg lettem...xD (halálos..!xd), Szerdán már mehetek suliba...>< Nem írom le hogy mi a bajom, mert nem épp kellemes xDD Nah hát úgy kb. ennyi új infót tudtam nektek szólgálni, még szerintem rakok ki még 1-2 dolgot mert a nézettségi statisztika nagyon leesett..:( Szóval kellenek újítások :DDD Jah am erről jut eszembe :DDDDDD túlléptük a 24.000-ik megnyitást is :DDDDDDD Szóval most nagyon happy vagyok ^^ Köszönöm nektek :DD♥♥ Jah és azt el is felejtettem mondani, hogy tegnap voltunk anyával a Tescoba és vettünk csomó karácsonyi cuccot *-* most a fő szín a piros lesz nálunk :3 Ma meg elmentünk ugyebár az orvoshoz, utána egy kicsit a durkálóba, ahol vettem egy istenkirály pulcsit :3 Utána még egy két helyre és végül haza..:D♥ Szeretlek anya!!:3♥

UI.: Ő a WWE új üdvöskéje, Dean Ambrose, és mellesleg elég helyes is ;) Szóval egy újabb kedvenccel bővült a csapat :D De azért még mindig Miz és Sheamus a befutó :D és persze Natalya, aki a példaképem :))



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése