Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál. Mégsem azért kísér, hogy harcoljon helyetted, hanem hogy a színpad széléről a füledbe súgja: hatalmad van az általad teremtett világok felett!

2012. december 4., kedd

The longest yard - Csontdaráló

Ez a film is a kedvenceim közé tartozik, nem csak azért mert vicces és a történet maga is jó, hanem mert benne szerepel 4 WWE Sztár :D The Great Khali és a régi WWE Szupersztárok Goldberg, Kevin Nash (aki egy buzit játszik xDDDD sírok rajta xD) és Stone Cold :D Goldberg és Khali elitélteket játszanak, Stone Cold és Nash pedig börtönőröket :D Szóval nézzétek meg, nekem nagyon bejött :DD
A történet:
Egy sztársportoló is kerülhet nagyon mélyre. Ennél mélyebbre azonban biztosan nem. Paul Crewe (Adam Sandler) egykor az amerikaifoci bajnokság ünnepelt játékosa volt, ma csak egy a rabok között: igazi nehézfiúkkal összezárva tölti mindennapjait az USA egyik legjobban őrzött, legrosszabb körülmények között fenntartott börtönében. Ám a fegyencek között akad egy régi ismerős: egykori edzője (Burt Reynolds) is itt tölti életfogytig tartó büntetését. A börtönigazgató biztatására a rabok edzeni kezdenek, és a szedett-vetett társaság hamarosan kihívhatja legnagyobb ellenfelét: az őrök válogatottját. A pályára kifutó csapatok mindennél jobban gyűlölik egymást. Eddig sem vigyáztak a másik testi épségére. Ami most a pályán folyik félig játék... félig van egy másik, kimondatlan célja is: a játékosoknak, a bíróknak és a börtönigazgatónak is.
Szereplők:
Adam Sandler - Paul 'Wrecking' Crewe
Chris Rock - Caretaker
Burt Reynolds - Nate Scarborough, edző
James Cromwell - Warden Hazen

Nelly - Earl Megget
Bob Sapp - Switowski
Walter Williamson - Errol Dandridge
Michael Irvin - Deacon Moss

Bill Goldberg - Joey Battle
Kevin Nash - Guard Engleheart
Dalip Singh - Turley 
Steve Austin - Guard Dunham


(WWE: The Great Khali)
(WWE: Goldberg)
(WWE: Kevin Nash)
(WWE: Stone Cold)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése