Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál. Mégsem azért kísér, hogy harcoljon helyetted, hanem hogy a színpad széléről a füledbe súgja: hatalmad van az általad teremtett világok felett!

2014. március 22., szombat

Kertészkedés..:D

Itt az igazi tavasz, a jó idő, itt az idő kertészkedni :D a ház előtti kiskertet már elég pofásra helyrehoztam..:D Sok munka volt vele, mert a vadrózsa nagyon elvadult...xD Lett is egy-két szép karcolás rajtam :D Ültettem el 2db krókuszt, 1 nem tudom mit (xD) meg 2 kis rózsatőt át kellett ültetnem máshova, mert rossz helyre nőttek ki :D előző héten meg fákat metszettem..:D Az egyik fának majdnem a felét le kellett vágni/fűrészelni, szóval nem volt kis munka xd de majd még holnap is folytatni kéne..:P Igaz tata is művészkedett ott, de még sok fa hátra van :S xD de mondjuk azt hiszem, hogy holnapra már esőt mondanak, szóval nem biztos, hogy ez a terv valóra válik :O
A kiskutyák elkezdtek össze vissza mászkálni... a kiskutya rezidenciára már nagyon nem is akarnak bemenni... inkább csak kint süttetik a hasukat, meg cummognak :D Mondjuk meg tudom őket érteni :DD Olyan cukik :3 mászkálnak meg ugatnak *-* Még nincsenek 1 hónaposak se, de már nagy a hangjuk..xD Szóval szép hetek elé nézünk..:D Lassan Félix is szokik ki a többi kutyához (vagyis inkább ők szoknak hozzá xD mert Félixnek nagyon nincs baja egyikkel se, inkább csak fordítva :D), szóval lehet hogy kinti kutya lesz a végén belőle :D Mondjuk már nem lenne rossz xD Na de ennyit a történtekről :D Sziasztok :)) (még lehet, hogy a nap folyamán hozok még egy-két érdekes cikket ;D)

Kidolgozták ma magukat a drágáim


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése