Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál. Mégsem azért kísér, hogy harcoljon helyetted, hanem hogy a színpad széléről a füledbe súgja: hatalmad van az általad teremtett világok felett!

2011. szeptember 10., szombat

Mekkora meccs:D Money in the bank WWE:D♥

 A WWE Money In The Bank-et 2011. július 17-én Chicagóban rendezték meg, ahol az elvárásokat kielégítő adást hoztak létre. Sok meglepetés és sok extrém pillanat szórakoztatta a rajongókat. Nem mellesleg Chicago CM Punk szülővárosa, és a sztár itt kívánta megfosztani a WWE Bajnoki övtől John Cenát...

Először egy összefoglalót mutatnak az este főmeccsére készülve, ebben visszaemlékezhetünk, hogy is alakult ki CM Punk és John Cena konfliktusa. és arra, hogy Punk a Money In The Bank-et megelőző RAW-n azt mondta: "A WWE búcsút mondhat a WWE Bajnoki övnek, CM Punknak és John Cenának is."



Győztes: Daniel Bryan
SmackDown Money In The Bank:
A SmackDown Money In The Bank meccs résztvevői: Sin Cara (aki új, fehér szerelésében mutatkozott), Wade Barrett, Justin Gabriel Sheamus, Cody Rhodes, Heath Slater, Daniel Bryan, Kane.
Különösen extrém pillanat volt, amikor Sheamus eltörte Sin Caraval a létrát, mert egy Powerbombbal rávágta, ez adta a legelső munkát a egészségügyi személyzetnek, Sin Cara-t hordágyon vitték ki a meccs közepén. A győztes végül Daniel Bryan lett, aki a legelső Money In The Bank létrás meccséről máris a táskával távozhatott.
Sin Cara reméljük, hogy komoly sérüléseket nem szenvedett és láthatjuk minél előbb.


 


Győztes: Kelly Kelly
Kelly Kelly vs Brie Bella (WWE Díva Bajnoki öv):
Kelly Kelly a RAW Ruletten megnyerte első alkalommal a WWE Díva Bajnoki övet és azóta is sikeresen őrzi. A Bella ikrek közt váltakoznak az első számú kihívók, de a nővérek nem bírnak el a bajnok erejével. A címet sikeresen megvédte Kelly.







A következő összefoglaló főszereplői Mark Henry és Big Show, akik között egy hónapja tart a harc és itt a következő megálló, ahol szembe is nézhetnek egymással.

 

Győztes: Mark Henry
Mark Henry vs Big Show:
A Világ Legerősebb Embere győzött, mert Big Show lába most sem bírta a meccset, de ez a nyert meccs most sem volt elég Marknak és egy széket rakott ellenfele lábára, amire ráugrott. Showt is hordágyon kellett kikísérni.


 

 

Győztes: Alberto Del Rio
RAW Money In The Bank:
A RAW Money In The Bank meccs résztvevői: Alberto Del Rio, Kofi Kingston, Jack Swagger, Evan Bourne, R-Truth, Alex Riley, The Miz, Rey Mysterio.
Ezen a mérkőzésen a normális jelenségek fogalma megszűnt és egy hihetetlen csatát vívtak. Végezetül a "Mexikói Arisztokrata", Alberto Del Rio nyert. Rey Mysterio-val csatáztak a létra legtetején és pontosan tudta, hogy nem tudja megszerezni a táskát, ha ott van a luchador, ezért letépte a maszkját. Rey nem akarta mutatni az arcát, ezért nem is kelt fel.



A következőkben egy visszaemlékezést tekinthetnek meg a nézők, amiben Christian és Randy Orton viszályának történetét látjuk.

 

Győztes: Christian
Randy Orton vs Christian (Nehézsúlyú Világbajnoki öv):
A Bajnok, Randy és Christian ismét egy izgalmas mérkőzést vívtak. A végén Orton befejezhette volna az RKO-val, de a kanadai menekült és utána leköpte ellenfelét. A "Vipera" ezt érthetően nem vette jó néven és ágyékon rúgta "Karizma Kapitányt", aminek az lett a következménye, hogy Christian nyert diszkvalifikációval. Randy nem engedte, hogy csak elsétáljon az övvel és "megsemmisítette" a ringen kívül.


 


 
Győztes: CM Punk

CM Punk vs John Cena (WWE Bajnoki öv, John Cena kirúgása):
A RAW-n zajlottak a történések, és végül arra jutottak, hogy CM Punk utolsó meccse lehet a Money In The Bank-en és John Cena is távozik, ha veszít.
Amikor a végén Cena állt jobban, megjelent Mr.McMahon és az egyik segítője, akit megtámadott a Bajnok, de amikor visszatért a ringbe Punk kiosztott neki egy GTS-t és lekopogtatta. A frissen táskát szerzett Del Rio ugyan megjelent, de a kihívás helyett csak egy gyenge támadáskísérletet tudott produkálni. Punk elhagyta az övvel a ringet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése