Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál. Mégsem azért kísér, hogy harcoljon helyetted, hanem hogy a színpad széléről a füledbe súgja: hatalmad van az általad teremtett világok felett!

2011. november 25., péntek

Mekkora meccs:D Hell in a Cell WWE:D♥

Kezdésként egy videó összefoglalót láthatunk, ami az esemény témáját emeli ki és bemutatja az elmúlt hetek eseményeit, azokat a történéseket, amik megelőzték a mai mérkőzéseket. Látványos pirotechnikai bevezetés után Michael Cole, Booket-T és Jim Ross köszönti a nézőket.Christian jelenik meg elsőként majd a kamera a közönséget mutatja és lehet látni hogy The Miz és R-Truth (akiket nem rég rugtak ki) ott voltak, és jogosan mert volt jegyük, de John Laurinaitis kivezette őket ennek ellenére is az arénából.

Érkezik Sheamus is és elkezdődik az első mérkőzés, ami ez esetben nem bajnoki övért zajlik.

Sheamus vs Christian:
Győztes: Sheamus

Christian addig hisztizett a bizonyos "Még egy meccsért" míg 3-at is kapott egymás után a héten. Először a Hétfő esti Rawon majd a péntek (igazából keddi) esti SmackDown műsorán majd ezen az eseményen. Christiannak ezen a meccsen most nem sikerült semmit bizonyítania mert Sheamus, egy Spearek adása után lekopogtatta Christiant.


Hátul Matt Striker a Nehézsúlyú Világbajnok Mark Henryt kérdezné, de ő elhallgattatja és azt mondja: Semmi nem számít, csak az, hogy Ortonnal fog ismét szembenézni. Nevezhetjük pokolnak, vagy sikátornak a helyszínt, Randy ma mindenképpen csatlakozni fog a Hall of Painhez.

Sin Cara vs Sin Cara:
Győztes: Kék Sin Cara

A két hozzávetőlegesen azonos testalkatú Sin Cara ma este eldöntheti, hogy melyikük is az igazi és a jobb. A Kék vs Fekete mérkőzésen a luchadorok kedvelői örülhettek a látványos, már-már akrobatikus pankrációnak. A győzelmet végül a Kék Sin Cara szerezte meg, aki valószínűleg az eredeti.






Ismét bepillanthatunk az öltözőbe, ahol épp CM Punk készülődik, majd megjelenik David Otunga, aki arra akarja rábírni, hogy csatlakozzon ahhoz a csoporthoz, akik beperelnék a WWE-t. Punk úgy gondolja hogy őt nem kell képviselni, ő meg áll a saját lábán is és egyúttal elküldi Otungát is.


WWE Tag Team bajnoki meccs: Air Boom vs. Dolph Ziggler és Jack Swagger:
Vickie Guerrero által menedzselt Ziggler Swagger páros már egy ideje próbálják elvenni az öveket az Air Boomtól de mint máskor, most se sikerült nekik. A meccsen történt jó pár szabálytalanság amit a bíró nem vett észre Vickie "elterelő manőverei" miatt, de ezekkel a plusz verésekkel is sikerült az AirBoomnak visszavenni az irányítást és ezzel együtt győzedelmeskedni.
Győztes I.: Evan Bourne
Győztes II.: Kofi Kingston














Leereszkedik a ring fölé rögzített acélketrec és következik az este egyik legkeményebb összecsapása, aminek tétje a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki Cím.
Hell in a Cell meccs Mark Henry vs. Randy Orton:
Győztes: Mark Henry

Az összefoglaló videó után a címvédő érkezik elsőként. A Világ Legerősebb Emberének karrierje alatt ez az első alkalom, hogy az acélketrecben kell küzdenie. Orton is megérkezik és a cella ajtaja bezárul. Óriási ütések, rúgások után megjósolhatatlan, hogy ki lesz a győztes. Orton több RKO-t is sikeresen visz be, de Mark Henry mindannyiszor összekapja magát. Látszik, hogy a Vipera testben és lélekben is készült a bajnok elleni harcra, többször áll közel a 3 kopogtatáshoz. Henry célja viszont az, hogy Orton kövesse a többieket a Fájdalom Csarnokába. A kemény csatában szerepet kaptak a lépcsők, a rács és a sarokvasak is, mindkettőjüknek kemény ütéseket kellett elviselni. A végső győztes a World Strongest Slam bevitele után Mark Henry lett, aki győzelmével ismét megvédte világbajnoki címét is. Henry nem érte be a győzelemmel, előkerült az acélszék, amivel szokásához híven Orton lábát célozta meg, de a Viperának sikerült időben arrébb gurulnia. Kemény ütéseket mért a bajnokra, aki gyakorlatilag kimenekült az arénából.


Josh Matthews a színfalak mögött a Alberto Del Riot kérdezi, aki szerint ez a brutális, barbár meccs nem tisztességes. Ő nem bűnöző, nem állat, hogy ketrecbe zárják, de amikor egy állatot bezárnak, veszélyessé válik. Ezt fogja ma ő is tenni, az emberek olyan oldalát látják ma, ami eddig ismeretlen volt és a bajnoki címmel fog visszajönni a pokolból. Cody Rhodes jön be az arénába a zacskóosztogató emberek kíséretében és mikrofont ragad. Szerinte sokan vannak ma este, akik zacskóval a fejükön figyelik az eseményeket és próbálják elrejteni magukat. Egy bársonyzsákból húzza elő a klasszikus Interkontinentális Bajnoki Övet, amit olyan emberek viseltek, mint Bret Hart, Ricky Steamboat, Randy Savage, és Steve Austin, de őt sokkal nagyobb büszkeség és tisztelet tölti el, mikor a kezébe veszi, mint neves elődjeit. John Lauirinaitis szakítja félbe a bajnokot és közli vele, hogy a címét ma este, sőt most azonnal meg kell védenie. Az ellenfele nem más, mint John Morrison.


Interkontinentális Bajnoki cím mérkőzés - Cody Rhodes vs. John Morrison :
Győztes: Cody Rhodes

Úgy néz ki, Cody arra kényszerül, hogy öltönyben védje meg a bajnoki övet. Levetkőzni sincs ideje, Morrison máris támad és többször is kopogtatni próbál. Cody megpróbál kimenni az arénából, de John visszapenderíti a ringbe és nagyon elszántan harcol, hogy elvegye tőle az övet. Cody azonban jól megszokottan, összekapja magát és visszatámad, sőt megakadályozza Morrisont, hogy a Starship Paint bevigye. A győztes és a WWE Interkontinentális Bajnoka továbbra is Cody Rhodes.





Ismét a kulisszák mögé nézünk, ahol Triple H épp telefonál, mikor John Laurinaitis ront be hozzá. Az öltözőben támadt egy kis probléma... Miz és R-Truth - akiket korábban el kellett volna a helyszínről távolítani - megtámadta Kofi Kingstont és Evan Bourne-t. Triple H érthetően dühös, Laurinaitist okolja és közli, hogy ez nem történhet meg újra!




Díva Bajnoki cím meccs - Kelly Kelly vs. Beth Phoenix :
Győztes: Beth Phoenix (végremán:D)

A lányok szokás szerint barátnőik kíséretében érkeznek, Kelly mellett Eve Torres, míg Beth mellett Natalya vonul be. A címvédő Kelly gyorsan döntésre vinné a dolgot és keményen esik neki ellenfelének, de Beth sem hagyja magát. Igazi női ütök-rúgok-hajat tépek harc után végül Beth Phoenix győzedelmeskedett és megfosztotta Kelly Kellyt bajnoki címétől. A ring mellett Natalya és Eve Torres megvívta saját, meccsen kívüli csatáját, mint ahogy ezt már megszokhattuk.






Hell in a Cell Triple Threat meccs a WWE Bajnoki címért - John Cena vs CM Punk vs Alberto Del Rio:
Győztes: Alberto Del Rio
Az előzetes alatt ismét leereszkedik az acélketrec, majd Ricardo Rodriguez érkezik és vezeti fel az egyik kihívót, Alberto Del Riot.  A másodiknak bevonuló CM Punkot a közönség sokkal nagyobb lelkesedéssel fogadja, mint Del Riot, a címvédő John Cena pedig ismét vegyes reakciókat vált ki a tömegből.
Az ajtók bezáródnak, a három remek képességű szupersztár pedig elkezdi a pokoli meccset. Cena és Punk megpróbálják Del Riot két tűz közé szorítani és felváltva osztják, majd egymásnak esnek. A meccs nem hiába volt az este fő mérkőzése, a leghosszabb ideig tartott és a legnehezebben itt lehetett eldönteni, hogy a végén kihez kerül majd az öv. Mindenkinek több sikertelen kopogtatási kísérlete volt, adtak és kaptak székkel, ráccsal és lépcsővel, CM Punk alatt egy asztal is kettétört. Ricardo Rodriguez megtámadta az egyik mérkőzésvezetőt, elvette tőle a cella kulcsát és kinyitotta a lakatot. Egy vascsővel rohant be és esett neki Cenának. Del Rio kihasználta az alkalmat, a hozzá került csővel ütötte meg Cenát, aki kiesett a ketrecből. A mexikói belülről visszalakatolta az ajtót, ezzel kizárva a további küzdelemből a címvédőt. A meccs innentől a két kihívó között zajlott és Del Rio ígéretéhez híven visszajött a pokolból. CM punk lekopogtatásával a WWE Bajnoki cím ismét gazdát cserélt, a győztes és az új bajnok Alberto Del Rio. Cena tehetetlenül szemlélte, ahogy megfosztják az övtől. A meccs véget ért, de az események nem! A ketrec felemelkedése után Cena megtámadta a bajnokot, de érkezett két csuklyás támadó is. Ennél a pontnál Booker T ismét csak annyit tudott mondani: Mi a pokol?!  Miz és R-Truth támadt Cenára, Punkra, Del Riora és a bírókra, miközben valaki visszaengedte a cellát... A jelenlévő pankrátorok és a biztonsági személyzet hiába rohant be, nem jutottak a rácson belülre egészen addig, amíg a lakatot nem vágták le. A bosszú önjelölt angyalait megbilincselték, ekkor azonban Triple H-nél is elgurult a gyógyszer, lecsapta Mizt, majd John Laurinaitist is, a COO-t úgy kellett lefogni. Laurinaitis hátsó szándékai egyre nyilvánvalóbba, Triple H pedig egyre dühösebb...


UI.: Elnézést kérek de az ezelőtti PPV meccsek beszámolóiba nem tüntettem fel h honnan szedtem az infónkat, és ha ezzel bárkit is megsértettem, újra mondom elnézést!:) Próbáltam egy kicsit átírni a dolgot h ne legyen pont ugyanaz ami az oldalon található..:P  Szóval a weboldal: http://www.wwe.abbcenter.com/?m=H%EDrek%2C+zen%E9k%2C+filmek 
:)) Nem tom h eddig mé nem gondoltam erre...xD Nah mind1 az a lényeg h mostmár kint van :) Am jó kis oldal, szóval ajánlom nektek h nézzétek meg! ;D
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése