Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál. Mégsem azért kísér, hogy harcoljon helyetted, hanem hogy a színpad széléről a füledbe súgja: hatalmad van az általad teremtett világok felett!

2013. február 18., hétfő

Mekkora meccs :D Elimination Chamber WWE :D♥

Ezúttal én fogom saját magamtól írni a meccseket, szóval ez nem lesz valami tartalom dús, hisz nem láttam őket, csak képek alapján és egy két rövid szöveg alapján fogok tájékozódni :P Amiért előre is elnézést kérek :/

New Orleans Arena, New Orleans, 2013.02.17.
Ismét elérkezett egy új PPV adás ideje, aminek a színhelye a New Orleans Arena volt.  Sok meccs megvolt hirdetve, köztük néhány címmeccs: WWE bajnoki övért, az US övért, a Nehézsúlyú világbajnoki övért és a díva övért. Ez a PPV is a jól megszokott YouTube-os Pre Show-al kezdődött.Matt Striker "padtársa" Tony Dawson volt :)

Brodus Clay & Tensai vs. Team Rhodes Scholars:
Előszöra Rhodes Scholars tagjai jelentek meg akik tartottak is egy rövid prédikációt, majd jött Tensai és  Brodus Clay a szokásos bevonulójával az oldalán Cameronnal és Naomival. A meccset Tensai és Cody kezdték, elég kemény rugásokat kapott Tensai, főleg hogy Cody pacsizott Damiennel és volt hogy mind a ketten ütötték a pankrátort. Tensai is pacsizott és végül közös erővel sikerült legyőzniük az ellenfél csapatát és a győzelmet a jól megszokott táncal zárták amibe Tensait is bevették, és hát valjuk be őszintén.. elég fura látvány volt ez pont tőle..:D
Győztes II.: Tensai

Győztes I.: Brodus Clay














Győztes: Kaitlyn

WWE Díva bajnoki cím mérkőzés: Kaitlyn vs. Tamina Snuka:
Először a díva bajnok Kaitlyn érkezik és utána a kihívó Tamina Snuka. Két nagyon erős jellemű nőt láttunk a ringben, szerintem nem túlzok ha azt mondom, hogy jelen pillanatban ők a legerősebb dívák a WWE-nél. Tamina nagyszerűen küzdött, hűen apja nevéhez, erős ütéseket adott le és sokszor úgy tűnt, hogy sikerül is legyőznie Kaitlyn-t, de a kötelekről egy rossz ugrás miatt, amit sikerült kikerülnie a Hybrid dívának és sikerült kopogtatni. 







Győztes: Antonio Cesaro

WWE US Bajnoki cím mérkőzés: Antonio Cesaro vs. The Miz:
Először az US bajnok lépett "színpadra" egy óriási amerikai zászlóval a kezében, amit valószínűleg gúnyolás céljából vitt magával, ezzel is mutatván, hogy őt még amerikai nem győzte le. Utána érkezett Miz, akinek valamilyen vállvédő volt felhelyezve, amiatt mert az előző adásban Cesaro megtámadta őt. A meccs előtt Josh Matthews interjúvoltatta a G.I. Joe sztárjait D.J. Cotrona-t és Adrianne Palicki-t. A meccs elkezdődött, és a nagy részén Cesaro volt előnyben, igaz Miznek is sikerült néha előnyre szert tennie de mindhiába, diszkvalifikálták és ezért elvesztette a meccset.. Maradt az a felállás hogy Antonio Cesaro-t amerikai még nem győzte le!


Győztes: Dolph Ziggler

Kofi Kingston vs. Dolph Ziggler:
Ez egy nem előre bejelentett meccs volt, láthattunk egy két szép mozdulatot, de nem volt valami nagy szám.. Először a jól megszokott páros Dolph Ziggler, AJ Lee és Big E Langston jelentek meg.. Mr. Money in the Bank azért lépett színre mert mérges volt azért, hogy nem kapott semmilyen meccset ezen a PPV-n, mondta hogy ellopja a showt.. hát hajrá (y) Ekkor belépett a SmackDown GM-je Booker T és mondta neki, hogy akkor kap egy mérkőzést Kofi Kingston ellen. Így hallhattuk a szokásos S.O.S. témazenét és jött Kingston. Szinte végig Dolph irányított a meccsen, így érthető is, hogy elég unalmasra sikerült >< De végül ő nyerte meg, szóval egy rossz szava se lehet erre az estére..



WWE Nehézsúlyú Világbajnoki Első számú kihívói, kieséses meccs:
Győztes: Jack Swagger
Az első ketrecmeccset láthatjuk az este. Ezen az estén két nemrég visszatérőt is láthattunk, nem mást mint Mark Henryt és Jack Swaggert, aki az oldalán Zeb Coleterrel érkezett, aki elmondta a WWE Univerzumnak, hogy Swagger miért is egy valódi amerikai. Azt hiszem ez volt az este legjobb meccse, sok kemény ütést láthattunk, amit természetesen a ketrec is fogozott.. Látthattuk a Team Hell No újabb veszekedését, azt hogy Mark Henry hogy dobta oda Randy Orton a ketrecnek, és azt is, hogy a ketrecet ellepte jópár bíró azért hogy megóvják Chris Jerichot. Végül senki más nem maradt a ringben csak Swagger és Orton, amit nagy meglepetésre Swagger hagyta el győztesen, így ő az esélyes hogy legyőzze a WM-en a Nehézsúlyú Világbajnokot. Szeretem őt, szóval örülök neki, hogy sikerült fellendülnie :) Mert régebben elég hosszú volt a szerencsétlenség sorozata..


John Cena & Sheamus & Ryback vs. The Shield:
Köztük a konfliktus elég régóta fennál, szóval már nagyon kellett egy ilyen meccs :D Benne szerepel ráadásul a 3 kedvencem is, Sheamus, Ryback és Dean Ambrose :D Szóval én duplán örülök ennek :) Először Cena, utána Ryback és végül Sheamus lépett a ringbe, majd a Shield a jól megszokott háttérből érkezett :) Jól kezdődött a meccs, ugyanis egy brilliáns pillanatnak lehettünk részesei, amint Cena, Sheamus és Ryback egyszerre adott a Shield-nek synchronized suplexet :D Először Sheamus és Dean Ambrose voltak bent a ringben, de a ringen kívül is folytak a harcok elég rendesen. Sheamus pacsizott Cenával és Ambrose pedig Roman Reignsel. Egy darabig folyt rendes ütemben a meccs, ámde egyik pillanatrol a másikra kitört a botrány, és a két csapat össze vissza ütlegelni kezdték egymást, amit persze az egyik kommentátori asztal és majdnem a menekülő Lilian Garcia is megjárt.. Visszatértek a ringbe, ahol ismét Sheamust láthattuk Ambroseval, Sheamus adott egy Brogue Kicket neki, de sikerült megmenekülnie. Mind ketten pacsiztak és Seth Rollins és John Cena voltak benn. Ambrose közbeavatkozott így jött Ryback is és ismét kitört a "botrány", de végül a Shieldnek -nagy megdöbbenésre- sikerült megnyerniük a meccset. 
Győztes I.: Dean Ambrose
Győztes III.: Roman Reigns



Győztes II.: Seth Rollins

Győztes: Alberto Del Rio
 
WWE Nehézsúlyú világbajnoki cím mérkőzés: Alberto Del Rio vs. Big Show:
Elsőnek Big Show majd a bajnok érkezik Ricardo Rodriguezzel, nekem még mindig furcsa, hogy face karakter lett, de egyre jobban kezd bejönni :D  A tét hatalmas volt.. ezért Del Rio 110%-ot beleadott a mecsbe, míg Big Show úgy látszik nem eleget.. Legtöbbször Del Rio volt előnyben, ám volt néhány olyan pillanat amikor azt hihettük, hogy ezen az estén új bajnokot avatunk. Amikor Big Show került fölénybe, akkor igazán fájdalmas csapásokat láthattunk, de ez mind kevés volt, mert Albertonak sikerült megdenie az övét.



 

Győztes: The Rock
WWE Bajnoki cím mérkőzés: The Rock vs. CM Punk:
Nekem még mindig nem jön be Rock külleme, és ezen szerintem nem is fog változtatni semmi.. Először Punk jelent meg Paul Heymannel akinek a kezében ott volt az ellopott WWE bajnoki öv.  Majd Rock jött és üdvözölte a WWE Universumot. Rock volt a fölényben, még akkor is ha ezt Punk sokszor próbálta megakadályozni. A meccs közben sokszor volt pimasz...:D Összetört alattuk is egy kommentátori asztal, és még a bírót, Mike Chioda-t is megtanították repülni xd De végül minden hiába.. The Rock visszaszerezte az ellopott WWE övet, szóval ő maradt a WWE bajnok.



 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése