Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál. Mégsem azért kísér, hogy harcoljon helyetted, hanem hogy a színpad széléről a füledbe súgja: hatalmad van az általad teremtett világok felett!

2011. december 2., péntek

The Marine - A tengerészgyalogos

olyan jó film *-* John Cena♥ :)
Ezt a filmet ma néztem meg a Film+-on és naon jó :D Többek közt azért mert a WWE egyik Szupersztárja játsza a főszerepet, és mégpedig a közkedvelt John Cena.:D És am téll jó a történet, a karakterek, csak egy kicsit mű a történet mert John mindent túlél.xd De nembaj akk is jó :D Szóval tudom ajánlani h nézzétek meg!;D
A történet:
A tengerészgyalogos John Triton megtagadja felettese parancsát az iraki háborúban. Ezzel ugyan megmenti társai életét, de engedetlenség miatt elbocsátják a seregből. Visszatérve hazájába John megpróbál beilleszkedni a civil életbe. Egyik nap a feleségével, Kate-tel a hegyekben kirándulnak, amikor összeakadnak egy gyémánttolvaj-bandával. A bűnözők foglyul ejtik John feleségét. A volt katona tudja, hogy csak magára számíthat. Ám ezúttal élete legkeményebb és legfontosabb küldetése vár rá. Nem válogat az eszközökben, hogy megmentse szerelmét.
Főszereplők:
John Cena - John Triton
Robert Patrick - Rome
Kelly Carlson - Kate Triton
Abigail Bianca - Angela 
Anthony Ray Parker - Morgan

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése