Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál. Mégsem azért kísér, hogy harcoljon helyetted, hanem hogy a színpad széléről a füledbe súgja: hatalmad van az általad teremtett világok felett!

2011. december 13., kedd

Mekkora meccs:D Vengeance WWE:D♥

San Antonio, Texas, 2011. október 23.
A bevezetőben összefoglalót láthatunk azokról az eseményekről, amelyek az elmúlt hetekben, hónapokban történtek. Az előzetes után Vickie Guerrero szakítja félbe a kommentátorokat és felkonferálja Jack Swaggert és Dolph Zigglert.

Tag Team Bajnoki cím: Air Boom vs Dolph Ziggler és Jack Swagger:
Az Air Boom tagjainak Kofinak és Evannek,Vickie két pártfogoltjával szemben kellett megvédeni címüket. A viszonylag szoros mérkőzésen mindkét fél többször próbált kopogtatni, azonban a végső sikert az Air Boom szerezte meg és így sikeresen védték meg Tag Team bajnoki címüket. 
 
Győztes I.: Kofi Kingston
Győztes II.: Evan Bourne















Zigglernek pihenni sem volt ideje, azonnal érkezett Zack Ryder, aki az Amerikai Bajnoki címet akarta elhódítani tőle.  

Győztes: Dolph Ziggler
Amerikai Bajnoki cím: Dolph Ziggler vs. Zack Ryder Ziggler:
Láthatóan fáradt volt az első meccs után, Ryder pedig ezt értelemszerűen ki akarta használni és keményen bekezdett. Az eseményeket egyik oldalról Vickie és Swagger, a másik oldalról pedig az Air Boom tagjai figyelték, és amikor Ziggler megpróbált a küzdelem elöl meglépni, a Tag Team bajnokok visszaterelték a ringbe. Swaggernek sikerült megtámadnia Rydert amikor senki nem figyelt, ezt pedig Dolph sikeresen használta ki és lekopogtatta ellenfelét és így továbbra is ő a bajnok.
 




A színfalak mögött CM Punk és Ted DiBiase beszélgetnek Punk tetkójáról, amikor Triple H érkezik. HHH és Punk arról beszél, hogy valaki egyértelműen arra utazik, hogy HHH véglegesen eltávolítsa a RAW-ból.
 
Győztes: Beth Phoenix
Díva Bajnoki cím mérkőzés: Eve Torres vs. Beth Phoenix:
Most a két díva tag team társai, Natalya és Kelly Kelly nem lehettek, ott mert az öltözőbe megtámadták Bethék Kelly Kellyéket és ezt John Laurinaitis nem nézte jó szemmel, ezért őket eltiltották a ring mellől.A címvédő Beth keményen kezdett, ám Evenek sikerült szinte vert helyzetből visszajönnie a mérkőzésbe.  Többször úgy tűnt, hogy a bajnoki öv gazdát cserél, de a végén Beth megvédte címét.

 



Matt Striker kérdezi Big Show-t a ma esti, Mark Henry elleni mérkőzésről. Big Show beszél a három hónappal ezelőtti eseményekről, Mark Henry 15 éves pályafutásáról és azt mondja, hogy ma este meg fogja szerezni a Világ Legerősebb Emberétől az övet, és megnézheti mindenki, hogy omlik össze a Fájdalom Csarnoka. A bosszú az övé lesz és ő lesz a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka.

Győztes: Sheamus
Christian vs. Sheamus:
Az első nem címért kiírt mérkőzésen Christiannak a kelta ellen kellene bizonyítania azok után, hogy az elmúlt hetekben több alkalommal is megtámadta őt. Láthatjuk a múlt heti speart, amit Sheamus kapott.
A meccs tétje itt már valóban a bosszú a támadásokért és Sheamusban ott is van a bosszúszomj. Meghiúsítja a spear kísérletet és földre küldi Christiant, majd kopogtat.

 




A szünetben John Laurinaitis és David Otunga beszélget, amikor Miz és R-Truth lép oda hozzájuk. A páros szerint Laurinaitis sokkal jobb munkát végez, mint HHH, minden tisztább és biztonságosabb, mint korábban volt. Laurinaitis nyomja őket és reméli, hogy Miz és Truth minden idők legnagyobb Tag Teamje lesz és sok szerencsét kíván nekik. Miz és Truth még elvitatkozgat egy darabig, hogy ki szarabb kinél, majd távoznak. Kapunk egy kis visszatekintést ismét HHH eltávolításáról és a Miz-R-Truth páros akcióiról, majd kezdődik az egyik legjobban várt mérkőzés.

 
 
The Miz és R-Truth vs. Triple H és CM Punk:
Úgy tűnik, hogy a HHH-Punk páros gyorsan döntésre akarják vinni a dolgot, és feladásra kényszerítik Mizt, azonban sikerül beakasztania magát. Mint az várható volt, elég a bírótól egy félrepillantás, hogy a két srác közül valaki hátulról is akcióba lendüljön, így ismét vissza tudnak jönni a meccsbe. Vannak pillanatok, amikor HHH is úgy gondolhatja: könnyebb a meccseket szervezni, mint végigharcolni. A viszonylag szabályos és korrekt küzdelmet azonban megzavarja valaki, aki ugyancsak bosszúra szomjas! Kevin Nash érkezik és a ringen kívül tartózkodó HHH-re támad! HHH harcképtelenül fekszik, közben pedig Miz és R-Truth együttes erővel diadalmaskodik Punk fölött.
 


Győztes I.: R-Truth
Győztes II.: The Miz













Kevin Nash a meccs után egy az egyben néz szembe HHH-vel a ringben és egy Jackknife powerbomb-bal áll bosszút kirúgásáért, majd távozik. Hogy a biztonságos munkahelyről kialakított képbe ez belefér-e, más lapra tartozik. Laurinaitis ismét megszervezte a háttérben, hogy HHH vesztesen hagyja el az arénát. A színfalak mögött Laurinaitis telefonál valakivel és közli, hogy gondoskodni fog arról, hogy tisztázódjon, mi is történt az imént. Alberto Del Rio érkezik és elmondja, hogy nem örül Cena Last Man Standing meccsválasztásának. Laurinaitis emlékezteti rá, hogy megnyerte élete első Hell in a Cell meccsét is és ma is lehetősége van nyerni. Del Rio úgy véli ő a jobb, ezért ő a WWE Bajnok és nem Cena. A GM közli vele, hogy ma is az a feladata, hogy a legjobbat hozza ki magából és sok szerencsét kíván neki.

 
 
Győztes: Randy Orton
Cody Rhodes vs Randy Orton:
Orton és Rhodes mérkőzése nem az Interkontinentális címért megy, ennek ellenére biztos, hogy mindketten kiadják magukból a maximumot. Orton elveszítette Nehézsúlyú címét, Cody pedig nagyon a lelkébe lépett, amikor zacskót húzott a fejére. Az egykori Legacy tagok egymás elleni harcát kemény csatában végül a Orton nyeri.







Láthatjuk The Rock visszatérésének reklámját. A legendás pankrátor a Survivor Series adásában a ringbe is visszatér! Majd Mark Henry akcióiról kapunk összefoglalót és következik a Nehézsúlyú Bajnoki címért a meccs.


WWE Nehézsúlyú világbajnoki cím: Mark Henry vs. Big Show:
A két óriás csatájában bármi megtörténhet. Azaz megtörténhetne, de úgy látszik, mintha Mark Henry tartana Big Show-tól. Mondjuk erre minden oka meg is van azok után, hogy hónapokra kivonta a forgalomból, mégis kicsit meglepő, hogy amikor Show a földhöz csapja, Henry elkéri az övet és távozni akar. Csakhogy ellenfele ezt nem hagyja! Henry megpróbálja egy szorítással feladatni a mérkőzést Show-val, majd próbálkozik egy kopogtatással is, de sikertelenül. Percekkel később Big Show osztja ki a Chockslamet, de a kopogtatásból Henry kirúg. A két óriás gigászi csatáját a ring sem bírja és összeomlik! Fekszenek a szupersztárok, fekszik a játékvezető és gyakorlatilag használhatatlan a küzdőtér! Amikor az orvos érkezik, csak reménykedhetünk benne, hogy senkinek nem esett baja. Érkezik Teddy Long és John Laurinaitis is, és ez az a pillanat, miről nem lehet eldönteni, hogy a show része, vagy véletlen baleset. Szerencsére - még ha botladozva is - Show és Henry képes saját lábán elhagyni az arénát, a mérkőzés anélkül ér véget, hogy a WWE Nehézsúlyú Bajnoki öv sorsa eldőlt volna. John Laurinaitis közli a közönséggel, hogy a sérült ring ellenére megrendezik még ma este a WWE Bajnoki címmérkőzést.


 
Győztes: Alberto Del Rio
WWE Bajnoki cím: ALberto Del Rio vs. John Cena Last Man Standing mérkőzés:
A lógó kötelek között, a megroggyant alapzaton kezdődik a meccs és szemmel láthatóan Del Rio szeretne mielőbb túlesni rajta, nagyon keményen indít. Természetesen Ricardo Rodriguez megtámadja Cenát, ez esetben azonban nincs diszkvalifikáció, így Del Rio ki is használhatja ezt. Cena azonban fordít és keményen megröpteti a mexikóit, majd a romhalmazra hasonlító ringen kívül folytatják. Szerepet kap az acéllépcső is, majd Cena kipofozza Del Riot az arénából. A színfalak mögött egy pillanatra horrorisztikus eseményt láthatunk: Cena egy hatalmas konténert akar Del Riora borítani! Szerencsére sikerül a mexikóinak időben félregurulnia és visszatámad! Lebontják a hátsó részt, Cena a ledöntött kellékek alatt hever, amikor ismét rászámolnak, de nyolcnál feláll. A végkifejletre ismét az arénában kerül sor. Del Rio először a Vengeance V betűjét semmisíti meg Cenával, majd Cena tör asztalt Del Rioval. Nem maradhat ki a kommentátori asztal sem az eseményekből és sajnos nem maradhat ki Miz és R-Truth sem, akik berohannak és brutális támadást intéznek Cena ellen! A megtámadott Cenát Del Rio még a bajnoki övvel is lecsapja, így nem csoda, ha nem képes időben, a kiszámolás vége előtt lábra állni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése