Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál. Mégsem azért kísér, hogy harcoljon helyetted, hanem hogy a színpad széléről a füledbe súgja: hatalmad van az általad teremtett világok felett!

2012. november 24., szombat

Mekkora meccs :D Survivor Series WWE :D♥

Indianapolis,2012.11.16.
Mielőtt megérkeztek volna a Pre Show résztvevői, a két kommentátor Matt Striker és Scott Stanford a Team Ziggler vs Team Foley csapatok összecsapásáról beszél és ennek kapcsán láthatunk egy visszatekintést arra, amikor Cody Rhodes megsérült a Main Event adásban. A backstage-ben Dolph Ziggler, Wade Barrett, Damien Sandow, Alberto Del Rio és Ricardo Rodriguez csapatát láthatjuk. Arról beszélnek, hogy The Miz elhagyta a csapatot, Cody sérült és Ziggler közli, hogy megtalálta azt az embert, aki Codyt helyettesítheti: David Otungát. Mindenki felnyög, de Ziggler állítja, hogy ez így pont jó lesz.  Alberto Del Rio úgy véli, hogy mivel Ziggler a csapat kapitánya, tiszteletet érdemel, és mindenkinek követni kell őt. A lényeg az, hogy megelőzzék a korai kiesést... Már a fő adásra hangolva láthatunk egy összefoglalót a Big Show és Sheamus közötti konfliktusról, majd érkeznek a Pre Show résztvevői.


Pre Show - Heath Slater és Jinder Mahal vs. Zack Ryder és Santino Marella:
A 3MB, azaz Heat Slater, Jinder Mahal és Drew McIntyre együtt érkezik az eseményre, de Drew csak megfigyelő a mai estén. Jinder kezd először Ryderrel, majd Marellával folytatja. Aztán hamarosan mindkét csapat vált, és Jinder kopogtatni próbálja Rydert, de nem sikerül neki. Nem sok időt töltenek a ringben, a szerepet ismét Marella és Slater veszi át. Santino már a Kobrához készülődik, amikor a 3MB másik két tagjára figyel és bizony ez hiba. Slater azonnal kihasználja a figyelmetlenségét és padlóra küldi. Elveszi tőle a kobra kesztyűt, majd a következő percekben felváltva veszik kezelésbe az olaszt. Santino egy darabig állja a sarat, sőt sikerül váltania is Zackkel. Úgy tűnik, Ryder talán meg is fordítja a meccset, de nem sikerül Jindert kopogtatnia. A ringen kívül tartózkodó Drew McIntyre viszont megtámadja a Long Island-i srácot úgy, hogy a mérkőzésvezető ezt nem veszi észre. Ez az apró segítség épp elég ahhoz, hogy Jinder Mahal végképp eldönthesse a meccset a Team Co-Bro-val szemben.
Győztes I.: Jinder Mahal
Győztes II.: Heath Slater














A Pre Ahow azonban a mérkőzéssel még nem ér véget. Láthatjuk a RAW adásokban bemutatott és Vickie Guerrero által csak AJ botránynak nevezett képsorokat, és megtudjuk, hogy AJ ma este bizonyítékokat fog hozni Vickie ellen. Majd Josh Matthews R-Truth-ot kérdezi annak kapcsán, hogy ma este ő lehet Antonio Cesaro kihívója a US Bajnoki címért. Josh elsőként Little Jimmytől kérdezi: mit gondol, legyőzheti-e R-Truth ma este Antoniót és ezzel ő lesz-e az új US Bajnok? R-Truth szinte meglepődik és megkérdezi Josht, hogy mégis kihez beszél? Egy képzeletbeli személyhez? Egyetlen ember van, aki ma este befoghatja Antonio Cesaro száját, az ő. A US Bajnoki Cím ma este visszatér oda, ahol a helye van: az Amerikai Egyesült Államokba. Matthews megemlíti, hogy R-Truth most tagadta meg Little Jimmy létezését, ő azonban közli, hogy Jimmy csak a fürdőszobában volt. Majd megkéri Josht, kérjen Jimmytől bocsánatot... A Pre Show egy újabb összefoglalóval ér véget: CM Punk és Rybaclk sztorijából kapunk képeket: A Hell in a Cell PPV és Brad Maddoxx mérkőzésvezető sem maradhat ki. A ma este talán legizgalmasabbnak ígérkező mérkőzésén három szupersztár - CM Punk, John Cena és Ryback - között dől majd el a WWE Bajnoki cím sorsa. A Survivor Series 2012. adásának elején láthatjuk a W.M.D és a Brogue Kick brutális erejét, valamint a Big Show vs Sheamus ellentét főbb pillanatait. Láthatjuk azt is, hogy CM Punk 364. napja bajnok, és természetesen az a nagy kérdés, hogy egy év elteltével is sikerül-e megőriznie a címet. A kommentátorok helyét átvette Michael Cole, JBL és Jerry Lawler, megkezdődött az igazi nagy adás.

Győztes: Rey Mysterio

Tradicionális Survivor Series csapatmérkőzés: Brodus Clay, Justin Gabriel, Tyson Kidd, Rey Mysterio és Sin Cara vs. Darren Young, Titus O'Neil, Epico, Primo és Tensai:
Az első Tag Team mérkőzésen nem csak látványos mozdulatokat, hanem jó összecsapásokat is láthattunk és hol az egyik, hol a másik fél volt fölényben. Érdekes volt a latinok kifinomult mozgása mellett Brodus és Tensai nyers erejét látni és azt gondolhattuk, hogy közöttük fog eldőlni végül a meccs sorsa, ám nem így történt, Brodus volt az első kieső, őt pedig Tensai követte. A sorban Titus O'Neil, Epico, Primo indulhatott a távozók után, így az egyik csapatban Darren Young egyedül maradt. miután mindenki megadta neki a magáét, Rey Mysterio kopogtatott.




Győztes: Eve Torres
WWE Díva Bajnoki cím mérkőzés: Kaitlyn vs. Eve Torres:
Kicsit déja vu érzésünk lehet, ahogy látjuk, hogy a backstage-ben Kaitlyn halad az aréna felé. Valaki előugrik és megtámadja! Ugyanez történt két hónappal ezelőtt is, a támadó személyére akkor és azóta nem derült fény. Most azonban Kaitlyn fel tudja venni a harcot és keményen odacsapja támadóját, majd lekerül a szőke paróka és kiderül ki van a csuklya alatt: Aksana! A meccsen a háromszoros Díva Bajnok, Eve komoly bajban van, mert Kaitlyn igen agresszíven támadja. A kopogtatási kísérletek azonban rendre nem sikerülnek és a Bajnoknak sikerül fordítania és egy neckbreaker után kopogtatnia.



Ismét láthatjuk, hogy Dolph Ziggler a sérült Cody Rhodes helyére David Otungát nevezte meg, majd Randy Orton halad a színfalak mögött. Miz Kofi Kingstonnal, Daniel Bryan pedig Kane-nel vitatkozik. Mick Foley érkezik meg és felszólítja őket, hogy fejezzék ezt be. Elmond egy kis buzdító szöveget és javasolja, hogy háromra érintsék össze a kezeiket, jelképezve a csapategységet. Orton nem vesz részt ebben, és mikor Foley megkérdezi, hogy valóban velük van-e, csak közli, hogy utálja Mick Foleyt. Majd távozik...



Győztes: Antonio Cesaro
WWE United States Bajnoki Cím mérkőzés: R-Truth vs. Antonio Cesaro:
R-Truthban már majdnem megrendült a bizalmunk a korábbi Little Jimmys beszólása miatt, de aztán kiderült, hogy nem egyedül, hanem kis barátjával állhat ki most is Cesaro ellen. A csoda azonban nem sikerült a kihívóknak, Antonio Cesaro bevitte a Neutralizert és kopogtatott.







Láthatjuk, hogy a Twitteren Dwayne The Rock Johnsont is az érdekli legjobbam, hogy ki fogja nyerni a Triple Treath meccset CM punk, John Cena és Ryback között. Egyúttal szavazhat is a közönség arra, hogy januárban ki lesz Rock ellenfele a Royal Rumle-ön. A kommentátorok visszatérnek az AJ botrányra és ismét megnézhetjük-hallgathatjuk az összeollózott hangüzenetet, valamint az egy héttel ezelőtti RAW ezzel kapcsolatos részletét. Aztán AJ zenéje szólal meg és a lány a tőle megszokott szökdeléssel érkezik meg. Elmondja, hogy sajnálja, hogy ezt kell tennie, de Vickie pokollá tette az életét. Boszorkánynak nevezi a nőt és van egy szó ami ezzel nagyon jól rímel (boszorkány=witch, ribanc=bitch)... Aj szerint a legjobb módja, hogy valaki elrejtse, mennyire silány ember, ha megvádol valakit. Sokáig nem folytathatja, mert megérkezik Vickie Guerrero, és dühös. Kikéri magának a lány szavait, hisz ő a RAW ideiglenesen megbízott vezetője.AJ azonban nem ijed meg, egy fotót mutat, amin Vickie és Ricardo Rodriguez együtt szendvicseznek. AJ szerint Vickie arca mindent elárul, őszintén élvezi a helyzetet. Vickie erre csak úgy tud reagálni, hogy közli AJ-vel, ő a főnöke... A lány azonban félbeszakítja és egy másik fotót mutat, amin Vickie Jim Ross-szal látható és csupa szósz a szája. Vickie kezd kikelni magából, szerinte ez nem vicces, sőt nem is igaz!  AJ visszakérdez: ha ez nem történt meg, miért vagy ideges? - majd újabb kép jelenik meg a kivetítőn: Vickie Guerrero egy szállodai szobában párducmintás fürdőruhában táncol Brodus Clay-jel! Vickie Guerrero kikel magából, szerinte elég volt és ez nevetséges. AJ szerint ilyen nevetséges dolgokkal bizonyította be Vickie is a semmit és megkreálta a botrányt közte és John Cena között. Nem akar erre több szót fecsérelni, csak bele akar nevetni Vickie arcába... Vickie megpróbálja provokálni AJ-t, de a lány közli, nem akar harcolni, nem hajlandó hozzáérni, mert akkor elveszíti a munkáját. Ám ha Vicki emel kezet őrá, akkor az igazgatótanács őt is eltávolítja a helyéről. Arra már nincs idejük, hogy eldöntsék, mit is akarnak egymással, mert Tamina Snuka robban be és hátulról leüti AJ-t, majd a védtelen lánynak még ad egy Superfly Splasht is. Vickie Guerrero a földön fekvő AJ fölél hajol és gúnyosan nevet... A backstage-ben Josh Matthewst és Paul Heymant látjuk. Josh arról kérdezi a menedzsert, milyen trükkökkel készül CM Punk ma este kihívói ellen. Heyman felháborodik a trükk szó hallatán és ecseteli, hogy CM Punk mióta bajnok, hányszor ütötte ki John Cenát és az első, egyúttal egyetlen ember lett, aki megverte Rybacket. CM Punk jobb, mint a kihívói, CM Punk a legjobb a világon.




WWE Nehézsúlyú Világbajnoki cím mérkőzés: Sheamus vs Big Show:
Győztes: Sheamus
A meccs előtt összefoglalót kapunk a két szupersztár egymás elleni mérkőzéseiből, a konfliktusukból. Ezt követően érkezik a Great White, majd a címvédő Show. Show hatalmas lendülettel kezd, Sheamus alig tud megmozdulni, majd egy látványos mozdulattal fordít és pillanatok múlva már kiosztja Show mellkasára a tíz ütést. A rúgás azonban nem sikerül, Show kigurul a ringből, Sheamus pedig utána... Amikor a Great White a kötelek tetejéről ugrana az óriásra, Show hárítja a mozdulatot és ismét felülkerekedik ellenfelén. Az nyilvánvaló, hogy most nem 45 másodperces mérkőzést látunk és kérdéses az is, hogy Show elveszíti-e az övet. A jelenlegi bajnok ismét kemény ütéseket mér ellenfelére, ám Sheamus ismét képes fordítani: ezúttal a sarokból rúg! Ez a kettősség jellemzi a meccset, kopogtatási kísérletek pro és kontra, de sikertelenül. Sheamus volt többször vert helyzetben, de minden alkalommal sikerült kirúgnia, vagy fordítania. Aztán Sheamus hatalmas erőről téve bizonyságot a nyakába veszi Show-t és hanyatt dobja! Az óriás elterül, de van még ereje kettőnél kirúgni. Sheamus üt és rúg,Show elvéti a W.M.D-t. Pillanatokkal később Show védi a Brogue Kick-et, majd Sheamus hiúsítja meg a Chokeslamet. Aztán Big Show megkapja a White Noise-t, de kettőnél még mindig képes kirúgni! Aztán mikor Sheamus a Brogue Kicket osztaná ki, véletlen baleset történik: Show helyett a mérkőzésvezetőt rúgja le! Próbálta élesztgetni, próbált elnézést kérni, de a csíkos mezes látszólag eszméletlenül feküdt. Érkeztek az orvosok és érkeztek másik mérkőzésvezetők. Show ezt a kavarodást használta ki, megvárta a legalkalmasabb pillanatot és a felemelkedő Sheamus-nek adott egy W.M.D-t. A Great White elterült, az egyik ott lévő bíró kopogtatott.

A meccset követően látható volt, hogy az eredményen a mérkőzésvezetők is vitatkoznak. Volt aki nem értett egyet a kopogtatással, azaz Show győzelmével, hisz a ringben orvosok is tartózkodtak, ráadásul a kijelölt mérkőzésvezető nem volt képes feladata ellátására. Az egyik mérkőzésvezető Justin Robertshez ment, ő pedig ezt követően bejelentette a hivatalos döntést: Big Showt diszkvalifikálták, a meccs győztese Sheamus! Mivel azonban diszkvalifikációval az övet nem lehet elnyerni, a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka továbbra is Big Show! Show felháborodott a döntésen és azonnal reklamálni kezdett. Sheamus eddigre már magához tért, felragadott egy széket és hátulról az óriásra támadt! Show gyakorlatilag tehetetlen volt, kérlelte őt, hogy hagyja abba. A székes akció után azonban a Great White úgy gondolta, jár még ellenfelének egy Brogue Kick is. S hogy miért történt a diszkvalifikáció? A lassításon jól látszik, hogy Big Show úgy védekezett Sheamus rúgása ellen, hogy maga elé rántotta a mérkőzésvezetőt.




Tradicionális Survivor Series tag teammérkőzés: Team Foley vs Team Ziggler:
Győztes: Team Ziggler
A végső csapatfelállásoknak megfelelően először a team Ziggler érkezik, azaz: Alberto Del Rio, Damien Sandow, David Otunga, Wade Barrett és Dolph Ziggler. A Team Foley tagjai: Kane, Daniel Bryan, Kofi Kingston, The Miz és Randy Orton. Kérdés, hogy Orton kijelentése után, miszerint utálja Foleyt, mire számíthat tőle a csapat? Daniel Bryan és David Otunga kezdett, majd Otunga átadta a helyét Damien Sandow-nak. Damien azonban úgy tűnt nem akar vesztes lenni, ezért gondolt egyet, jó szerencsét kívánt csapatának, majd elindult kifelé. Kane nem hagyta, elkapta a grabancát és visszalökte a ringbe, ahol Bryan lerúgta, majd Kane osztott ki neki egy Chokeslamet. Jött a kopogtatás és Damien Sandow esett ki elsőként. Daniel Bryan és Kane között most is dúlt az ellentét, s amíg egymással vacakoltak, Ziggler hátulról lekapta Kanet és kopogtatott. A következő kieső tehát a Big Red Monster lett, így a csapatok egyaránt 4-4 főre fogyatkoztak. Aztán összeszólalkozott Miz és Orton is, de a Viperában volt annyi, hogy mikor észlelte a támadó Zigglert, nem a vitával foglalkozott. Ezt követően Kofi következett Ziggler ellen, és látványos mozdulattal terítette le a Show Off-ot, de kopogtatnia nem sikerült. Mint ahogy nem sikerült a kopogtatás pár perccel később Wade Barrettnek sem. Ismét összetalálkozott az Otunga-Bryan páros, és Daniel a No Lock-kal ért el eredmény, Otunga feladta, így kiesett. Alberto Del Rio azonnal a helyére lépett és próbálta kiejteni D.Bryant, ehelyett azonban majdnem Kofi ejtette ki őt. A megmenekült Del Rio helyére Wade Barrett lépett és sikeresen kopogtatta Kofit, a következő kieső tehát Kofi Kingston. A csapatok létszáma 3-3 fő. Barrettnek nem volt ideje kifújni sem magát,máris kapta a Drop Kicket Ortontól, majd nem sokkal később Bryantől. Az angol azonban ezt is túlélte és váltott Del Rioval. A mexikói elkapta őt a Cross Arm Breakerrel, és Daniel Bryan feladta, így ő is távozott. Miz és Orton magukra maradtak Zigglerrel, Barrettel és Del Rioval szemben, de az emberhátrány nem jelentett automatikusan kevesebb esélyt. Miz ezt bizonyította is, egy Skull Crashing Finale után kopogtatta Wade Barrettet és ezzel ismét egyenlőségjelet tett a létszámhoz. A ringben két korábbi Nehézsúlyú Világbajnok és két korábbi WWE Bajnok maradt, de csak percekig, mert Alberto Del Rionak sikerült The Mizt kiejtenie. Randy Ortonnak egyedül kellett megküzdenie két ellenfelével. Majdnem végleg kiírta magát ebből a csatából, amikor Ricardo Rodriguezzel foglalkozott Alberto helyett, de sikerült még kirúgnia. Ricardot pedig Mick Foley vette kezelésbe a ringen kívül. Aztán itt is történt egy kis baleset. Ziggler Ortont akarta lerúgni, helyette azonban saját csapattársát, Del Riot találta el. Pillanatokkal később Orton kopogtatta a mexikóit, és már csak ketten maradtak talpon: :A Vipera és a Show Off. Ziggler a sarokban lógott a köteleken, Orton pedig az RKO-hoz készült, de nem sikerült! Mint ahogy Zigglernek sem sikerült a Zig Zag! Ortonnak vérzett a szája, kiosztott egy DDT-t, majd úgy látszott, teljesen elborul az agya és a Punt Kickhez készülődik! Ehelyett azonban Ziggler rúgott és kopogtatott! A hagyományos Survivor Series Tag Team mérkőzés túlélője, az egyetlen survivor tehát Dolph Ziggler lett!


A meccs után ismét a következő, egyben utolsó mérkőzés előzetesét láthatjuk.


Triple Treath WWE Bajnoki cím mérkőzés: John Cena vs Ryback vs CM Punk:
Győztes: CM Punk
John Cena érkezik elsőként, majd jött a címvédő CM Punk és kísérője Paul Heyman. Harmadikként lépett az arénába Ryback. A meccs érdekesen indult. Nézték egymást ők hárman, majd a Bajnok kimenekült a ringből. John Cena talán számított erre, azonnal utána indult és kisebb kergetőzés volt a ring körül. Ám elkerülhetetlen volt a testi kontaktus. Először Ryback kezdte ütni Punkot a sarokban, majd Cena követelte ki magának a lehetőséget. Aztán amikor Punk a ringen kívülre került, Cena és Ryback kénytelen volt egymással is szembe nézni, hisz a Triple Treath meccsek lényege pont az, hogy mindenki mindenki ellen játszik és az első sikeres kopogtató a győztes. A közönség szokás szerint harsogta a Let's Go Cena-Cena Sucks-ot, CM Punk pedig gyűjtött egy kis erőt és ismét támadásba lendült. Egy jó ideig teljesen korrekt, és viszonylag kiegyenlített küzdelmet láthattunk, amin mindhárman próbálták a maguk javára fordítani az állást. Ugyanakkor lehetett néha olyan érzésünk is, hogy Ryback valóban egy cyborg, aki elpusztíthatatlan és nem gyengítik meg jelentősen a kapott ütések és rúgások. Amikor CM Punk nekiküldte Cenát a vaslépcsőnek és ezzel egy időre kivonta a forgalomból azt hihettük, közeleg a vég és Ryback megeszi a Bajnokot, bosszút áll a Hell in a Cellen elszenvedett vereségért. Cena azonban feléledt és az STF-fel akarta feladásra kényszeríteni Rybacket. Ő nem adta fel, CM Punk viszont ezalatt ismét levegőhöz jutott! Felmászott a kötelek tetejére és hátulról ugrott ellenfeleire. A Go To Sleephez készült, de nem tudhattuk, kinek akarja adni. Cena állt lábra először, de védte a mozdulatot, aztán szinte azonnal jött Ryback, hogy mindkettőjüket visszaküldje a padlóra. Cena és Punk egy valamiben értett egyet: közösen kell megszabadulniuk Rybacktől, ha esélyt akarnak, ennek érdekében azonnal letakarították a kommentátori asztalt és együttes erővel vágták rá. Míg Ryback pihent a romok között, Punk és Cena visszamásztak a ringbe, hogy eldöntsék, kié lesz végül az öv. Cenának nem sikerült az AA, majd Punk bevitte ugyan a GTS-t, de Cena kirúgott kettőnél. Aztán jött mégis az AA, de ezúttal Punk rúgott ki. Aztán jött az STF is, de magához tért Ryback és kirántotta Cenát a ringből. Vállára kapta Punkot és indult a menetelés, ami már a végét szokta jelenteni... A kopogtatás azonban ezúttal sem sikerült, Cena megakadályozta. Aztán jött a meglepetés: három fekete ruhás srác robbant be a semmiből és Cenának, de legfőképpen Rybacknek estek! Romboltak még egy kicsit, összetörték a még lábon álló asztalt is áldozatukkal. Aztán megálltak a ring mellett és nézték, ahogy CM Punk a korábban kiütött John Cena fölé mászik és kopogtat! Nem volt diszkvalifikáció a támadás miatt. Nem volt új bajnok avatás. A gong csak most szólalt meg és hivatalosan is bejelentették, hogy a mérkőzés győztese, így a WWE Bajnok továbbra is CM Punk! A három fekete ruhás srác ahogy jött, úgy távozott: a közönség sorai között eltűntek. CM Punk megkapta az övet és Heymannel együtt ünnepelték újabb győzelmüket, a bajnok újabb túlélését.

Hétfő este RAW, ahol valószínűleg a legfontosabb téma a WWE Bajnoki címmérkőzés lesz. Talán kiderül, ki szervezte a támadást, ki volt az, aki képes volt elérni az NXT sztárjainál, hogy beavatkozzanak. Mert a három srác nem teljesen kívülálló, három NXT tag: Roman Reigns, Dean Ambrose és Seth Rollins "segített" CM punknak, hogy betartsa ígéretét és megünnepelhesse bajnoki címének 365. napját is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése