Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál. Mégsem azért kísér, hogy harcoljon helyetted, hanem hogy a színpad széléről a füledbe súgja: hatalmad van az általad teremtett világok felett!

2012. november 16., péntek

The Wrestler - A Pankrátor

Elfelejtettem a múltkor bemutatni ezt a filmet, pedig nagyon jó :DDD Teljes szívemből tudom ezt ajánlani mert nekem nagyon tetszett, ez lett az egyik kedvenc filmetm :D A történet is nagyon jó, a szereplők is hitelesek, sok mindent meglehet tudni a pankráció világáról, és benne van R-Truth is a filmeben, igaz csak pár pillanatra de jó az :DD Szóval nézzétek meg!!
A történet:
Randy Robinson, a Kos, a nyolcvanas évek végén a pankráció ünnepelt királya volt. Húsz évvel később éppen, hogy a kenyérre valót össze tudja verekedni magának New Jersey-i középsulik tornatermeiben. Mivel képtelen bármiféle emberi kapcsolat fenntartására, a lányával is már régen eltávolodtak egymástól, csak a pankráció nyújtotta eksztázis és a rajongók szeretete tartja életben. Egy szívroham azonban kiüti őt a ringből és addig megszokott életéből. Újra felveszi a kapcsolatot lányával, sőt egy szintén új életet kezdő táncosnő személyében még a szerelem is rátalál.
Főszereplők:
Mickey Rourke - Randy 'Kos' Robinson
Marisa Tomei - Cassidy
Evan Rachel Wood - Stephanie
Judah Friedlander - Scott Brumberg
Mark Margolis - Lenny
Scott Siegel - Greg
Mike Miller - Lex Lethal
Andrea Langi - Alyssa
Ernest Miller - Ayatollah

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése