Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál. Mégsem azért kísér, hogy harcoljon helyetted, hanem hogy a színpad széléről a füledbe súgja: hatalmad van az általad teremtett világok felett!

2012. november 1., csütörtök

Mekkora meccs :D Hell in a Cell WWE :D♥

Hawks aréna, Atlanta, 2012.10.28.
A Pre Show-val indult az éjszaka, ahol Matt Striker és Scott Stanford köszöntött minket és nagy lelkesedéssel vettek részt a történelem első Hell In a Cell előtti Pre-Show-ján. Láthattuk azt, hogy AJ lemondott a RAW General Menedzseri posztjáról, az összefoglalóban McMahon azt mondja, hogy AJ felkereste őt és az igazgatótanácsot, mert egy nagyon fontos dolgot akart bejelenteni, aminek az a lényege, hogy... Inkább átadja a szót AJ-nek, hadd mondja el ő. AJ nehezen de kimondja, hogy azért jött, hogy lemondjon a RAW General Menedzserének a posztjáról. Lényegében Heyman és Vickie akarta megkapni ezt a posztot, végül Vince Guerrero-t nevezte ki GM-nek, aki AJ arcába nevetett, ezért a díva megtámadta. Michael Cole a ringbe lép és bejelenti, hogy meg fog jelenni az, aki leginkább ellenezte AJ elengedését és Vickie Guerrero munkásságát, John Cena. Cena és Vickie között a RAW óta egy valóságos háború alakult ki a TOUT-on, amit Michael is megemlít. Majd bejelenti, hogy a WWE rajongók kérdéseire kell ma válaszolnia Cenának. Az első kérdés, hogy mégis mi lesz a Ryback vs CM Punk mérkőzésen, erre John egyszerűen annyit felel, hogy a ketrecből nem tud elmenekülni a valóságos szörnyeteg, Ryback elől a Világ Legjobbja. Egyértelműen kijelenti, hogy Ryback az esélyesebb, majd megkérdezi a rajongókat, hogy mi a véleményük a kihívóról és sokkal nagyobb lett a hangzavar mint azelőtt. Cena következő kérdése, hogy mégis milyen nagy mérkőzéssel lepné meg a WWE Univerzumot, erre John azt feleli, hogy a WrestleMania XXIX-en megismételné a The Rock elleni mérkőzését, de ezúttal ő győzne, majd megszólítja Rock-ot, ha kér egyet, akkor jöjjön és megkapja. Aztán a következőkben Dolph Ziggler-t kapcsolják a TOUT-on, aki kijelenti, hogy nevetséges ez amit Cena hadovál, hiszen McMahon egyik legjobb döntése az volt, hogy Vickie került a GM szerepébe. Cena erre azt mondja, hogy már harcképes állapotban van, tehát Dolph-nak nincsen mára mérkőzése és ezért ha olyan nagy legény, akkor ne a TOUT-on üzenjen, hanem álljon ki a ringbe. Megszólal Ziggler bevonuló zenéje, de Guerrero érkezik, aki azt kezdi el taglalni, hogy mekkora őrültséget akar elérni John. A beszéd alatt érkezik Dolph is, aki megtámadná Cenát, de John elhajol és kivágja a ringből a Show-Off-ot.


Randy Orton vs. Alberto Del Rio:
Győztes: Randy Orton
Először Del Rio érkezik, aki egy kicsit idegesnek tűnik, amit nem lehetne mondani rá, hiszen nagyon büszkén használta Randy Orton mozdulatait és határozottan kijelentette, hogy ő az új Csúcsragadozó. Majd utána felhangosodik az aréna mert a Vipera is megjelenik, aki a szokások tekintélyt parancsoló modorával érkezett meg. A csatát Orton indította jobban, ahogy érte ellenfelét úgy ütötte, a ringben és azon kívül. Alberto csak akkor kapott szerepet, mikor Ricardo elterelte Randy figyelmét, ekkor hozzárántotta a ring sarkához Orton kezét. Randy úgy kapott a bal karjához, mintha egy nagyon komoly sérülést élt volna át. Pár percre ez után a kötélről lefelé lógva bravúrosan Alberto bevitte a Cross Arm Breaker-t, de a kötél miatt természetesen el kellett eresztenie párbajtársát. A Vipera bal karja folyamatosan gyengült, Del Rio mindig azon volt, hogy sérülést okozzon neki, ám a rendkívül magas fájdalomküszöbű Randy minden egyen karszorításból szabadult és átvette az irányítást. Del Rio másodszor is eljátszotta a kötélről lelógva a finisherjét, de ebből már keményebben szabadult ellenfele, Alberto a földhöz vágódott. Amikor visszatért a ringbe Orton Comeback-je érkezett, de nem tudta befejezni a Powerslam-mel, mert a mexikói a kötélbe kapaszkodott és ismét bevitte a Cross Arm Breaker-t. Nem dőlt el ezzel, Del Rio a Viperához hasonlóan a földet ütötte, de Orton a kötélről bevitt egy DDT-t, majd az RKO-ra készült. Nem volt befejezés, mert Del Rio egy backstabber-rel védekezett. A mérkőzés remeknek alakult nem lehetett rosszat mondani róla. Orton a Dropkick után készült az RKO-ra készült ismét, de a sarokba lökte Del Rio, ahol Ricardo megtámadta a sérült karját és ez után még Del Rio is bevitte a Cross Arm Breaker-t. Randy a ring közepén volt és a karja már teljesen felmondta a szolgálatot, azt várta mindenki, hogy kopogni fog, de végül felállt és felemelte Albetot, majd kiosztott neki egy RKO-t. Ezzel a hatalmas teljesítménnyel a Vipera bebizonyította, hogy továbbra is ő a Csúcsragadozó.


Látunk egy képet a Pre-Show-ról, ahol Dolph támadást indított John Cena ellen, ami a számára sült el rosszul. A backstage-ben pedig Josh Matthews készít egy rövid interjút Vickie Guerreroval, amiben a General Menedzser elmondja, hogy a dolgát fogja végezni és megoldja ezt a problémát. Távozna, de Paul Heyman áll vele szemben, aki nekiáll taglalni, hogy mit is szeretne, de Vickie nem is hallgatja végig, hanem rávágja, hogy nem vonja vissza a CM Punk - Ryback mérkőzést. Az nem az ő problémája, ha Punk fél Rybacktől. Ennek hallatán Paul ordítani kezd a GM-mel, hogy CM Punk bátor, nem fél sem Boogeymantől, sem Rybacktől, ez hülyeség. Majd gyorsan visszatér magához és bocsánatot kér és megdicséri Vickie munkáját és távozik.



Team Hell No vs. Team Rhodes Scholars (WWE Tag Team Bajnoki öv):
Először a bajnokok érkeznek, majd Cody és Damien többször is elismétlik, hogy a mérkőzés után azt fogják hajtogatni, hogy: Mi vagyunk a Tag Team Bajnokok. Minden esetre magabiztosak a kihívók, de erre lehet is okuk, hiszen tudják, mekkora hézag van Daniel és Kane között. A ringben először Daniel és Damien kezd, de gyorsan váltanak mindketten. Kane és Daniel folyamatos csapatmunkával rendesen elkezdték gyengíteni Rhodesot. A pacsi után viszont megfordult az állás és a kihívók támadták a Nagy Vörös Szörnyet. Miután a bajnokok váltottak, Daniel bevitte a Comeback-jét és teljesen elgurult a gyógyszere, megállíthatatlanul elintézte mindkét kihívóját. Ám az a bizonyos kocka ismét hamar megfordult és hosszas ideig Sandow és Rhodes volt az irányító. Majd Daniel fordítása után mindketten a partnerük felé kúsztak, Kane szerepelt jobban a pacsi után, de nem tudott eljutni a finisherig, mert Daniel adott egy pacsit a hátára. Bryan leváltotta a csapattárást és egy Body Splash után kopogtatni akart, de Kane nem engedte neki, folyamatosan veszekedtek és lökődtek egymást. Befejezésül érkezett a Team Rhodes Scholars és Daniel kapott egy Cross Rhodes-ot, ami után Kane érkezett és megtámadta kihívóit. A bíró nem bírta leállítani a Nagy Vörös Szörnyet és végül diszkvalifikálta a Bajnokokat, akik ezzel elvesztették a mérkőzést, de megvédték az övüket.
Győztes I.: Daniel Bryan
Győztes II.: Kane

















The Miz egy kis interjúig áll meg a kulisszák mögött, és azt mondja el, hogy Kofi Kingston az Interkontinentális Bajnok, igen ő elvesztette, de ez már sok, mert az az öv az övé és vissza is fogja szerezni, mert őAwesome , és megfogja menteni a világot. 




Győztes: Kofi Kingston
The Miz vs. Kofi Kingston (Interkontinentális Bajnoki öv):
A mérkőzés előtt még láthatjuk a 2 héttel ezelőtti Main Event eseményt, amin The Miz elvesztette az övét. Ám ennek ellenére magabiztosnak tűnik, csak nehogy ismét a hatalmas önbizalma vezesse a kudarchoz. A gong megszólalása után Miz rámosolyog Kofira és ütni készül, ami után Kingston sokszor kivédi ellenfele támadását, végül Miz elkapja a bajnokot, de nem tudja bevinni a Skull Crushing Finale-t. Ez után Kofi is megpróbálkozott, de The Miz elhajolt a Trouble In Paradise elől. Ezek után folyamatosan bontakozott ki a csata, fordításokkal teli volt, de Miz átvette a dirigálást a csatában miután bevitte a Corner Clothesline. Aztán Kofi egy jó védekezést mutatott be és érkezett a Comeback-je és utána a Book Drop. Kingston elérkezettnek tartotta a finisher idejét, de végül nem lett belőle semmi, mert Miz kicsúszott a kötelek alatt a szorítóból. Kofi nem sokkal ez után bevitte az S.O.S.-t de kopogtatni nem sikerült, mert ellenfele kirúgott. Kofi rúgását Miz kivédte ez után és visszahajlította a bajnok térdét, majd folyamatosan azt támadta, mert ezzel a gyenge ponttal lehetett esélye könnyedén győzelmet aratni. Miz szorításba fogja Kofi lábát, de Kingston nem adta fel, nagy fájdalmakkal harcol a bajnok, de kiszabadult és kopogtatni próbált, de Miz kirúgott és egy DDT után próbálkozott a Skull Crushing Finale-al, ám Kingston szabadult. Kofi egyből a finisherjét használta volna, de sikertelen volt a kísérlete. Majd ismét a Skull Crushing Finale-t próbálta a kihívó. Kofi kilökte a ringből és ahogyan visszaért adott neki egy Trouble In Paradise-t, majd lekopogtatta. Kingston ezzel megvédte a Bajnoki övét és a mérkőzés után azt mondta a mikrofonba, hogy köszöni mindenkinek, de leginkább a Miznek, hogy elvehette tőle az övet és megígéri a WWE-nek, hogy sokáig lesz Interkontinentális Bajnok.

A backstage-ben Kane és Daniel veszekednek, hogy ki a Tag Team Bajnok, végül Kane énekel Bryan kecskearcáról, Daniel pedig azt mondta, hogy majd Halloweenkor öltözzön be a csapattársa, most vegye le azt a nevetséges maszkot.




Győztes: Antonio Cesaro
Antonio Cesaro vs. Justin Gabriel (United States Bajnoki öv):
Ez a mérkőzés nem volt előre bejelentve, de nem volt probléma hiszen Justin Gabriel kezd kitörni az ismeretlenség homályából, most, hogy már PPV-n szerepelt. A csata elkezdése előtt látunk egy kis visszatekintést, amin az előző RAW-ot mutatják meg, ahol Gabriel elverte Cesarot, vajon most is így lesz, vagy Antonio továbbra is United States Bjanok marad? Antonio jobban kezdi el a harcot, de ahogyan láttuk eddig az este során ez nem jelent semmit, mert a végső eredmény a fontos. A bajnok folyamatosan üt és szorít, nem engedi egy percre sem szóhoz az ellenfelét, Gabriel pedig nem túlzottan tudott mit tenni, eléggé kilátástalannak tűnt a helyzete. Justin a kopogtatásokból kirúgott és fordítani tudott, egy dobásból szabadulva lerúgta Cesaro-t. Ettől a pillanattól kezdve beindult a harc. Gabriel egy nagy DDT után a sarokba mászott és leugrott, de elhibázta a 450 Splash-t. Cesaro ez után viszont bevitte a saját finisherjét és megnyerte a mérkőzést, Antonio Cesaro továbbra is a United States Bajnok.

A backstageben Paul Heyman kereste meg Vickie Guerrerot és nagyon boldogan elmondta, hogy a WWE Bajnok örül, hogy nem lesz megtartva a mérkőzés, Paul legszívesebben megcsókolná Vickiet. Guerrero azonban elrontja a kedvet, mert ő nem mondott olyat, hogy a mérkőzés nem lesz megtartva, ez csak egy pletyka. Heyman lehajtott fejjel távozik.



Rey Mysterio & Sin Cara vs. Prime Time Players:
Egy újabb mérkőzés ami nem volt előre bejelentve, de ezt végképp nem lehet bánni, hiszen láthattuk az eszméletlen mozdulatokkal harcoló Rey Mysterio - Sin Cara párost. A csata eléggé fordulatossá sikeredett, láthattuk fölényben a Prime Time Playerst és a mexikóiakat is. Végül Rey Mysterio 619-e után győzött a csapatuk. 
Győztes I.: Rey Mysterio
Győztes II.: Sin Cara















 



Győztes: Big Show
Big Show vs. Sheamus (Nehézsúlyú Bajnoki öv):
Ettől a mérkőzéstől is sokat várhatunk, hiszen a SmackDown legfontosabb övéről van szó és sok kemény pillanata volt a két szupersztárnak ezalatt a viszály alatt. A csata izgalmas volt, folyamatosan változott az irányító személye, Sheamus és Show is az övet akarta, elszántan küzdöttek. Végezetül Show W.M.D.-re készült, de kapott egy nagy Brouge Kick-et, és ebből a kopogtatásból bravúrosan kirúgott. Majd a bajnok ismét egy Brouge Kick-re készült, de ezúttal ő kapott egy W.M.D.-t ő ebből a kopogtatásból már nem tudott szabadulni. Big Show megszerezte a Nehézsúlyú Bajnoki övet és nem érkezett meg Dolph Ziggler, pedig a WWE Univerzum számított a Money In The Bank győztesre.



Győztes: Eve


Eve vs Kaitlyn vs. Layla (Díva Bajnoki öv) :
Először a Díva bajnok, Eve érkezik a ringben, majd a volt bajnok Layla és az új üdvöske Kaitlyn. A meccs viszonylag rövid ideig tartott, de sok csodás mozdulatot láthattunk tőlük. A mérkőzést Eve nyerte és így továbbra is ő a WWE Díva bajnok.


 






Győztes: CM Punk

CM Punk vs. Ryback:
A Bajnok érkezik elsőként és eléggé magabiztosnak tűnt, egészen míg meghallotta, hogy Feed Me More. Ryback még nagyobb önbizalommal érkezett, de a korábbi események miatt erre volt is oka. A harcban sokkal inkább Punk volt az aki nem tudott irányítani, sokszor nevetséges és szánalmas módon elmenekült ellenfele elől. Végezetül Ryback a felkészülő mozdulata után a finisherjébe kapta fel a bajnokot, de a játékvezető nem engedte, hogy odavágja Punkot. A bíró, Brad Maddox ágyékon vágja Rybacket, majd segít a kopogtatásban is. Ez a bíró már ismerős lehet nekünk, hiszen az egyik szeptemberi RAW adásban épp ő volt az, aki John Cenát jelentette ki győztesnek CM Punk ellen. A döntést Heyman és Punk megtámadták és a következő RAW adásban AJ közölte Maddoxal, hogy nem vezethet több meccset. Most viszont megkapta a bíró a magáét Rybacktől. Punk menekült volna a ketrec tetejére, de a kihívó utána mászott és a tetőn kiosztott neki egy finishert. Ryback vereséget szenvedett, és CM Punk továbbra is bajnok maradt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése