Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál. Mégsem azért kísér, hogy harcoljon helyetted, hanem hogy a színpad széléről a füledbe súgja: hatalmad van az általad teremtett világok felett!

2013. március 29., péntek

NASA Film az UFOkról

A NASA hamarosan közzéteszi a hatvanas években videón rögzített természetfeletti jelenségekről szóló filmjét. Az űrutazások során több űrhajós is ufót, azonosítatlan repülő tárgyat látott. Most ti is megnézhetitek, mit tapasztaltak az űrben.
 

„Tényleg egyedül vagyunk?” címmel egy ismeretterjesztő sorozatot vetít a Science Channel. A felvételeken az űrben járt űrhajósok beszélnek tapasztalataikról, és az akkor készült felvételeket is meg lehet majd nézni.
A NASA több űrprogramjában – Mercury, Gemini, Apollo – résztvevők arról számoltak be, hogy útjuk során többször is láttak ufo-kat, azonosítatlan repülő tárgyakat, és különös, megmagyarázhatatlan fényjelenségeket is észleltek. Eddig nem nagyon hittek nekik, a közvélemény kételkedett valóságtartalmukban. Ezért most nemcsak az űrhajósok szólalnak meg, hanem az akkor készült videofelvételeket is bemutatják, ahol láthatóak lesznek az elbeszélésekben szereplő jelenségek.

Az egyik legérdekesebb esetről Jim McDivitt számolt be. 1965-ben az első amerikai űrséta alkalmával egy fura tárgyra került mellé.
„A nagy sötétségből egyszer csak egy henger alakú objektum került elém, aminek az egyik végéből egy fehér, ceruzához hasonlító bot állt ki. Sohasem láttam még ehhez hasonlót” Az esetről fotót is készített, de a tárgyat azóta sem tudták beazonosítani.

Story Musgrave hat űrprogramban is részt vett, az egyik legtapasztaltabb űrhajós. A filmben elmondja, hogy szerinte valahol kell lennie életnek az űrben.

De durva :O ezt a cikket a http://www.szeretlekmagyarorszag.hu weboldalról szedtem, de ahogy olvastam beleborzongtam :D Kíváncsi vagyok nagyon arra a filmre *-*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése