Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál. Mégsem azért kísér, hogy harcoljon helyetted, hanem hogy a színpad széléről a füledbe súgja: hatalmad van az általad teremtett világok felett!

2013. március 15., péntek

További Dívák térnek vissza a WWE-be?

A hétfő este folyamán visszatértek a Bella ikrek, és mint beszámoltunk róla további visszatérők várhatóak!
Mint kiderült az ikreket a WWE már régóta próbálta visszacsalogatni, további hírek szerint már majdnem két hónapja folytak a tárgyalások mielőtt a visszatérés megtörténhetett. A sport szórakoztatással foglalkozó szervezet felismervén a díva divízió jelenleg silány kondícióját, és felmérvén az NXT-s lányok tudását úgy döntött, hogy mindenképpen megpróbál régebbi dívákat visszahozni a szervezethez.

Maryse & Kelly Kelly
 
 
A szervezet további két dívát is megkeresett, méghozzá Maryse-t és Kelly Kelly-t. A rossz hír viszont az, hogy mindkét díva visszautasította a visszatérésükre tett elsődleges ajánlatokat, ám még mind két díva tárgyalásokat folytat a szervezettel.
 
 
 
Sőt, olyan hírekről is tudomást szereztünk, hogy Beth Phoenix neve is felmerült, de erről még semmi biztosat nem tudunk.. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése