Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál. Mégsem azért kísér, hogy harcoljon helyetted, hanem hogy a színpad széléről a füledbe súgja: hatalmad van az általad teremtett világok felett!

2013. március 24., vasárnap

Tojás csibék Húsvétra

Sziasztok! Találtam nektek egy nagyon egyszerű kis receptet húsvétra :D Nem kell hozzá szinte semmi tudás, szóval akik nem állandóan a konyhában töltik az idejüket, azoknak is tudom ajánlani :)) A tojás csibék nagyon aranyosak, és a húsvéti asztal díszei lehetnek :) és nem utolsó sorban, finomak és egészségesek is! ;)



Hozzávalók 3 személyre:
- 6 tojás
- 12 szem egész fekete bors
- 1 gerezd sárgarépa
- díszítéshez bármilyen zöld fűszer
- só, bors
- majonéz
- 2 evőkanál teavaj



Elkészítés:
A tojásokat megmossuk, keményre főzzük, majd kihűtjük őket. Ha kihűltek,  egy éles, hegyes pengéjű késsel cikcakk formában kettévágjuk őket, a sárgájukat egy tálba kiszedjük. A sárgáját összenyomkodjuk egy villával, majd sóval, borssal, teavajjal és majonézzel ízesítjük. A tojásokat óvatosan megtöltjük a masszával. A sárgarépából háromszögeket vágunk, ezek lesznek a csibék csőrei. Az egész borsok szemként lesznek felhasználva. Végül zöld fűszerrel díszíthetjük a tálat. :) Jó étvágyat!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése