Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál. Mégsem azért kísér, hogy harcoljon helyetted, hanem hogy a színpad széléről a füledbe súgja: hatalmad van az általad teremtett világok felett!

2013. március 1., péntek

The Marine 3: Homefront - A tengerészgyalogos 3

Ezt a filmet még nem láttam, ugyanis majd csak Március 5-én adják ki.. Amerikában..:D De a történet megvan, igaz angolul de akkor is muszáj kiraknom úgy érzem, hisz a főszereplő a Miz :DD Szóval, bocsánat, ha valamit nem jól fordítok.. de azért próbálkozok :D 

A történet:
Annyira jó ez a plakát *-*
Az őrmester, Jake Carter,  a Tengerészgyalogos testület "Különleges alakulat" tagja hazatért egy veszélyes küldetés után Dél-Amerikából, az ő kis vidéki városkájába. Otthon várja két testvére, a megbízható Amanda és a fiatal, lázadó Lilly. Jake hazatérése rövid életű, ugyanis Lilly-t és a barátját elrabolják, és ő kénytelen bevetni a katonaságban tanultakat, és megmenteni őket. Jonas Pope-hoz, a régi főiskolai tanárhoz fordul segítségért, akinek eltökélt szándéka, hogy megállítson egy  bonyolult terrorista támadást azt amerikai föld ellen. Carter mindent megtesz hogy megmentse a húgát és megállítson egy őrültet, mielőtt túl késő lenne.

Szereplők:
Mike Mizanin (The Miz) - Jake Carter 
Ashley Bell - Lilly Carter
Camille  Sullivan - Amanda Carter
Neal McDonough - Jonas Pope 
Michael Eklund - Eckert

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

The Story:
Sergeant Jake Carter of the Marine Corps' Special Forces unit is returning home to his small rural town after a dangerous covert mission in Central America. He's looking forward to spending quality time with his two sisters, dependable Amanda and young, rebellious Lilly. Jake's homecoming is short-lived when Lilly and her boyfriend are kidnapped and he's forced to put his military skills to the test to save them. Taken by Jonas Pope, a former college professor turned extremist determined to unleash an elaborate terrorist attack on American soil, Carter will do whatever is necessary to save his sister and stop a madman before it's too late.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése