Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál. Mégsem azért kísér, hogy harcoljon helyetted, hanem hogy a színpad széléről a füledbe súgja: hatalmad van az általad teremtett világok felett!

2013. március 12., kedd

R.I.P. Bódi László "Cipő" 1965.05.03. - 2013.03.11.

Bódi László Cipő március 11-én hajnalban hunyt el. A Republic együttes a saját Facebook-oldalán egy fotóval tudatta a hírt a rajongókkal. Egyelőre senki nem nyilatkozott, de a zenekar menedzsere megerősítette a hírt a Blikknek. 

A 47 éves énekes hosszú évek óta volt szívbeteg. Legutóbb február 15-én került kórházba, akkor sikerült újraéleszteni, ám kómába esett. Cipőhöz a zenekar tagjai és családja is mindennap bejártak, 14 éves lányai próbálták ébresztgetni édesapjukat. Bár most hétvégén olyan hírek láttak napvilágot, melyek szerint Cipő kinyitotta a szemét és reagál a külvilágra, de ezeket az együttes szombaton cáfolta. Bár mindenki bizakodva, reménykedve várta a javulást, hétfőn hajnalban az énekes örökre elaludt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése