Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál. Mégsem azért kísér, hogy harcoljon helyetted, hanem hogy a színpad széléről a füledbe súgja: hatalmad van az általad teremtett világok felett!

2013. április 20., szombat

Breaking New! CM Punk is összetűzésbe került a WWE-vel!! Nyár végéig nem látjuk?

Nem rég még ő volt a jövő, ám most tervük sincs vele!
Az egyik oka annak, hogy Brock Lesnar máris TV adásba került a WrestleMania után, és az, hogy The Undertaker már a jövő héten ringbe lép a RAW-n az annak köszönhető, hogy CM Punk nem mostanában fog visszatérni a képernyőre. 
 
Ennek értelmében a WWE-nek mindenképpen nagyágyúkkal is szolgálnia kell a nézőknek, így kerülte máris adásba. Az eredeti tervek értelmében CM Punk a Wrestlemania 29 követő estén visszatért volna, hogy beszéljen a vereségéről, és a hírek szerint siránkozott volna, és elhagyta volna a céget azonnali hatállyal. Ám végül nem lépett színre, mert a vezetőség úgy érezte, hogy a nézők inkább éljenezték volna. Ám itt a sztori egyáltalán nem ér véget, mivel Punk nem volt elégedett azzal, ahogy a WWE használni akarta volna, és nem akart úgy kiállni a nézők elé, hogy siránkozna. Mint kiderült Punk hetekkel ezelőtt már egyszer annyira összeveszett a kreatív csapattal, hogy kijelentette, hogy csak a TV-s adásokon szerepel a WrestleMania-ig. Ám ezt a nézeteltérést elsimítottak, habár ennek ellenére sem dolgozott a Live Eventeken. Miközben a térdével vannak problémái, már a kreatív csapattal is többször meggyűlt a baja, így úgy döntöttek, hogy kiírják a TV-s adásokból. Jelenleg semmilyen terve nincs a kreatív csapatnak CM Punk-kal, és röpke hírek szerint egészen a SummerSlam-ig nem fogjuk látni a cég arcát!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése