Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál. Mégsem azért kísér, hogy harcoljon helyetted, hanem hogy a színpad széléről a füledbe súgja: hatalmad van az általad teremtett világok felett!

2013. április 6., szombat

Journey to the Center of the Earth - Utazás a Föld középpontja felé

Ismét hoztam nektek egy két nagyon jó filmet :DD Most a szokásosnál többet hoztam, 4 db-ot, de mindet érdemes megnézni :DD Bár nekem az egész történetben az a kék kismadár a kedvencem (ami a plakáton is látható) mert annyira cuki, de azért az egész film nagyon jó :D

A történet:
Nyughatatlan természet Trevor Anderson professzor. Miután az őrült elmélete miatt veszély fenyegeti az állását, szabadságra megy. Az unokaöccse, Sean és a csinos izlandi idegenvezető, Hannah oldalán nekivág, hogy megtalálja a vulkánt, amely eltűnt testvére szerint a Föld kérge alatti titokzatos világba vezet. Rá is bukkannak a különleges átjáróra, ahová belépve, vagyis belezuhanva, kezdetét veszi életük legnagyobb kalandja. Földalatti szörnyek, lávafolyamok és úszó szigetek között próbálják túlélni a kalandot, melynek során az eltűnt báty körüli titkokra is fény derül.

Szereplők:
Brendan Fraser - Trevor
Josh Hutcherson - Sean
Anita Briem - Hannah
Giancarlo Caltabiano - Leonard
Garth Gilker - Sigurbjörn Ásgeirsson
Seth Meyers - Alan Kitzens
Jane Wheeler - Elizabeth Anderson


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése