Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál. Mégsem azért kísér, hogy harcoljon helyetted, hanem hogy a színpad széléről a füledbe súgja: hatalmad van az általad teremtett világok felett!

2013. április 6., szombat

The Simpsons Movie - A Simpson család - A film

Szerintem nincs olyan ember aki nem szeretni a lüke Simpsonokat..:D Ők örök kedvencek, nem lehet őket megunni xD Szóval megérdemlik, hogy őket is megemlítsem a kedvenc filmjeim között..:D Szóval nézzétek meg ;D Garantáltan nevetni fogtok rajtuk :DD


A történet:
Springfieldben, az Örökzöld sétány 742. szám alatti házban élő Simpson család korántsem hétköznapi família. Nem elég, hogy sárgák (pedig nem is kínaiak), csúcsfejűek, gülüs szeműek, ráadásul imádják a fánkot. A kelekótya család bajba kerül, amikor a családfő, Homer véletlenül mérgező anyagot önt a városka folyójába. Arnold Schwarzenegger kormányzó emiatt katasztrófa sújtotta övezetnek nyilvánítja a várost, amely fölé üvegbúrát építenek, hogy elszigeteljék a külvilágtól. Homernek nincs más választása, a tettek mezejére kell lépnie, hogy megmentse a világot és a világukat.

Szereplők:
Dan Castellaneta - Homer Simpson hangja
Julie Kavner - Marge Simpson hangja
Nancy Cartwright - Bart Simpson hangja
Yeardley Smith - Lisa Simpson hangja
Hank Azaria - Moe Szyslak hangja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése