Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál. Mégsem azért kísér, hogy harcoljon helyetted, hanem hogy a színpad széléről a füledbe súgja: hatalmad van az általad teremtett világok felett!

2013. április 25., csütörtök

További CM Punk hírek

Forrás: WWE Hírek
A WWE korábban azt tervezte, CM Punk már a jövő heti adáson visszatér a ringbe, ám ezt a napokban átgondolták, és minden fellépését törölték. Bár még nincs hivatalos dátum a visszatérését illetően, a vezetőség május végére szeretné visszahozni, így legközelebb 2013 május 27.-én megrendezett RAW-n térhet vissza.

Korábban már említettük, CM Punk és a vezetőség között feszült a hangulat és ezért nem írtak új történetet CM Punk számára, ám ez nem egészen így történt. CM Punk kisebb sérüléseket szenvedett a hosszú bajnoki uralkodása alatt, kimerült és még a Wrestlemania 29-en is beütötte térdét, amelyre régóta panaszkodott, hogy fáj. A Vezetőség és CM Punk közös megegyezéssel úgy döntöttek, hogy Punk kap egy kis pihenési időt, hogy feltudjon frissülni és ismét tudjon szórakoztatni. 

Punk ki is használja a lehetőségeit, Lita oldalán a múlthéten UFC eseményekre látogattak el, és még az Iron Man 3 premierjén is ott voltak, melyről közös kép is készült.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése