Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál. Mégsem azért kísér, hogy harcoljon helyetted, hanem hogy a színpad széléről a füledbe súgja: hatalmad van az általad teremtett világok felett!

2013. április 6., szombat

Scooby-Doo! - The Mystery Begins - Scooby-Doo! - Az első rejtély

Ez annyira jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó film *-* Alapból a kedvencem volt mindenféle Scooby-s film/mese, de ez  csak rá tett egy lapáttal :DD Kicsit érdekes, hogy 16 évesen még mindig Scooby mániás vagyok, de akkor is olyan jóó *-* IMÁDOM Szóval ezt nagyon tudom nektek ajánlani, hogy nézzétek meg :D Ezt nem azok a színészek játsszák akik a Scooby-Doo 1-ben és 2-ben játszottak, de szerintem akkor is jó :D Az egész környezet, történet, minden megfogott :3
 


A történet:
Mindenki ismeri a legendás ötösfogatot, a Rejtély Rt. botcsinálta detektívjeit. Ott van Fred, a Rejtély Rt. önjelölt vezetője, a lépten-nyomon bajba kerülő Daphne, a két ballábas Bozont és Vilma, a társaság esze. Meg persze Scooby-Doo, a világ leggyávább dán dogja. Azt azonban senki sem tudja, hogyan találkoztak először egymással és hogyan határozták el, hogy szörnyvadászatra adják a fejüket. Az egész egy rossz viccel kezdődött, melynek következményeként az ártatlanul megvádolt gyerkőcöket felfüggesztik a középiskolából. A négyes elhatározza, hogy tisztára mossa a nevét, megfejti a rejtélyt.

Szereplők:
Nick Palatas - Shaggy
Frank Welker - Scooby Doo hangja
Kate Melton - Daphne
Robbie Amell - Fred
Hayley Kiyoko - Velma
Gary Chalk - Grimes
Shawn MacDonald - Deedle

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése