Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál. Mégsem azért kísér, hogy harcoljon helyetted, hanem hogy a színpad széléről a füledbe súgja: hatalmad van az általad teremtett világok felett!

2013. július 27., szombat

American Horror Story - Amerikai Horror Sztori

Hoztam nektek, 2 nagyon jó sorozatot, ezek a kedvenceim a Grimm mellett, szóval ezeket is tudom neketek ajánlani, hogy nézzétek (ha még nem nézitek), ugyan is nagyon jók!!!! :D Az első az Amerikai Horror Sztori, amit a Viasat 6-on adják Péntekenként 22:00-tól :D
A történet:
Képzelj el egy olyan házat, amelynek teljesen önálló élete van és amely már több benne lakó család életét keserítette meg. A Harmon család Bostonból költözik Los Angelesbe egy új élet reményében, miután Vivien elvetélt, Ben pedig megcsalta őt. Egy felújított házba költöznek, annak ellenére, hogy tudták az előző lakók szellemei még mindig itt kísértenek. A dolgok nem éppen úgy alakulnak ahogyan szeretnék..
Főszereplők:
Connie Britton - Vivien Harmon
Dylan McDermott - Ben Harmon
Taissa Farmiga - Violet Harmon
Jessica Lange - Constance
Evan Peters - Kit Walker (ő az egyik kedvencem :D bár szinte mindenki nagyszerű színész :D)

Denis O'Hare - Larry Harvey
Alexandra Breckenridge - a fiatal Moira
Lily Rabe - Mary Eunice McKee
James Cromwell - Dr. Arthur Arden
Lizzie Brocheré - Grace Bertrand 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése