Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál. Mégsem azért kísér, hogy harcoljon helyetted, hanem hogy a színpad széléről a füledbe súgja: hatalmad van az általad teremtett világok felett!

2013. július 21., vasárnap

Megtörtént természetfeletti történetek - 2. rész

Hoztam pár érdekességet a gyakorikérdésekről :D mivel nem egy nagyon hihető forrás ezért lehet h igazak, lehet hogy nem.. de az biztos, hogy érdekesek :O és ha tényleg megtörténtek akkor bizarrak..:P

- Egy idős asszony története, az unoka írta (15 éve, Keszthely Hun) Múlt héten mikor nyaraltunk a nagyszüleimmel, a bátyám letöltötte a Jelek c. filmet, hogy majd valamelyik este megnézzük.
Rögtön első nap így is tettünk, a film nagyon tetszett és érdekes is volt. Akkor még nem igazán hittem a földönkívüliekben.
Észrevettem hogy a nagymamám az egész film alatt furcsán viselkedett. Eléggé ijedt volt.
A film végén rákérdeztem hogy mitől rémült meg ennyire. El is mesélt egy történetet: 15 évvel ezelőtt mikor este későn ért haza a munkából, észrevett az égen egy furcsa "repülőt". Nem igazán az volt, mert sokkal zömökebb alakja volt és az oldalán sok kicsi ablak, amik le voltak húzva és világítottak! Nagymamám persze nem tudta mi az, így nem is érdekelte. Másnap reggel mikor ment munkába, (a kórházban dolgozik) az egyik nővér azt terjesztette hogy őt múlt éjszaka a buszmegállóban elrabolták az UFO-k, és reggel ugyanoda a buszmegállóba vitték vissza. A férje csak annyit tudott, hogy eltűnt egy éjszakára. Természetesen mindenki bolondnak tartotta, még a nagymamám is.
De amióta látta ezt a filmet, már elhiszi azt amit látott. Biztos benne hogy egy UFO repülőt látott akkor este. A filmben benne volt az, hogy ilyen gabonakörökbe rakják a jeleiket hogy tájékozódni tudjanak.
Nagymamám háza pedig ott volt pontosan egy ilyen mögött.
A film megnézése, nagymamám története óta hiszek az UFO-kban. Az a nővér akit elmondása szerint elraboltak, azóta már főnővér, és nagyon kedves meg okos, de soha nem szívta vissza azt amit mondott. Mert az úgy történt.
Hát én ebbe az elrablásba még mindig kételkedek, a többit elhiszem.
Akik hisznek az UFO-kban, azok hogy kezdtek el hinni bennük? Valami hasonló történet?

- Az író és a helyszín ismeretlen -Éjszakánként hallom, hogy valaki dúdol a szobámban.
-Néha férfi alakot látok. (smoking)
-A hőmérséklet erősen változik hidegre. Míg a többi szobában meleg van, addig az enyémben meg lehet fagyni.
-Ha valami zenét bekapcsolok akkor pedig az adott zeneszámot kezdi el dúdolni
-A konyhában sikításokat hallok
-Mikor behoztam egy tárgyat a szobámban (nem említem), ami ellene tökéletesen hatna.. sikítani kezdett.
-Hallom néha, hogy valaki járkál a szobámban esténként és érzem, hogy nem vagyok egyedül

Csak komoly válaszokat várok, és akik nem hisznek a kísértetekben kérem ne írjanak !!!!!


utána még egy "válaszba" kiegészítette: Laktak itt előttünk. Nem kizárt, hogy az van itt. Az zavar, hogy sikít. Amikor elmegyek itthonról kis időre ( nyaralni, rokonokhoz), akkor követ. Az is meg szokott történni mostanában, hogy a tárgyaim eltűnnek, és olyan helyen találom meg, ahová soha nem tenném. 

Megjegyzés: Az elsőnél kicsit szkeptikus vagyok, vagyis azt elhiszem, hogy láttak valamit mind a ketten, de hogy a nővért elrabolták volna az UFO-k.. azt azért kétlem.. bár ki tudja..:D A második történetnél pedig ha tényleg igaz, akkor ha ez velem történne szerintem én ott kapnék szívrohamot..xD valaki ott dúdol, meg sikítozik.. csodálom hogy hogy bírja.:O

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése