Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál. Mégsem azért kísér, hogy harcoljon helyetted, hanem hogy a színpad széléről a füledbe súgja: hatalmad van az általad teremtett világok felett!

2013. július 23., kedd

Fia született Vilmos hercegnek és Katalin hercegnőnek!

Fia született hétfőn Vilmos hercegnek, a brit trón majdani várományosának, és hitvesének, Katalin hercegnőnek. A gyermek édesapja után az Egyesült Királyság uralkodója lesz.

Megszületett Vilmos herceg és Katalin hercegnő fia. A gyermek a harmadik a brit trónutódlási sorban, és édesapja után az Egyesült Királyság uralkodója lesz. A Kensington-palota - Vilmos és Katalin londoni rezidenciája - hétfőn késő este jelentette be sajtóközleményben, hogy az újszülött 3,8 kilogrammos súllyal jött a világra, londoni idő szerint 16:24 órakkor, vagyis közép-európai idő szerint este fél hat előtt néhány perccel.

Congartulations!!!!

A hír bejelentési módja eltért az évszázados hagyományoktól. A protokoll erőírása szerint a sajtó és a lakosság hivatalosan akkor értesülhetett volna az eseményről, amikor az erről szóló írásos hirdetmény megjelenik az első számú londoni rezidencia, a Buckingham-palota kapuján belül, egy díszes irattartó állványon. Az első londoni kommentárok alapján viszont az udvar elejét akarta venni, hogy a hír  Twitteren vagy egyéb közösségi médiafelületen szivárogjon ki.

Forrás: magyarhirlap.hu
Megszületett Vilmos herceg és Katalin hercegnő fia. A gyermek a harmadik a brit trónutódlási sorban, és édesapja után az Egyesült Királyság uralkodója lesz. A Kensington-palota - Vilmos és Katalin londoni rezidenciája - hétfőn késő este jelentette be sajtóközleményben, hogy az újszülött 3,8 kilogrammos súllyal jött a világra, londoni idő szerint 16:24 órakor, vagyis közép-európai idő szerint este fél hat előtt néhány perccel.
A hír bejelentési módja eltért az évszázados hagyományoktól. A protokoll előírása szerint a sajtó és a lakosság hivatalosan akkor értesülhetett volna az eseményről, amikor az erről szóló írásos hirdetmény megjelenik az első számú londoni királyi rezidencia, a Buckingham-palota kapuján belül, egy díszes irattartó állványon. Az első londoni kommentárok alapján viszont az udvar elejét akarta venni, hogy a hír a Twitteren vagy egyéb közösségi médiafelületen szivárogjon ki.
- See more at: http://www.magyarhirlap.hu/fia-szuletett-vilmos-hercegnek-es-katalin-hercegnonek#sthash.UOqFyFTs.dpuf

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése