Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál. Mégsem azért kísér, hogy harcoljon helyetted, hanem hogy a színpad széléről a füledbe súgja: hatalmad van az általad teremtett világok felett!

2013. július 18., csütörtök

Mekkora meccs :D Money in the Bank WWE :D♥

Philadelphia, 2013.07.14.
Josh Matthews jelentkezik, aki már várja, hogy elindulhasson a show, ami biztosan jóra fog sikeredni. Mellette pedig Big Show, Kofi Kingston és Vickie Gurerrero köszönt minket, ám ennyi éppen elég a beszédből megkapjuk a bejelentést, hogy a WWE Tag Team Bajnoki övekért elkezdődik a csata.


Tag Team Bajnoki címmérkőzés - Kick-Off meccs: The Usos vs. Roman Reigns & Seth Rollins:
Először az ikrek érkeznek, akiknek a bevonulása után láthatjuk, amint az előző hónapban megrendezett RAW-n az Uso testvérek megnyerik a tag team csatát, amivel elkerülhettek erre a PPV-re. A Tag Team Bajnokok szokásos módon érkeznek és nyitják is meg a csatát. Jól kezdenek, az Uso srácok pedig példásan védekeztek, nem voltak könnyű ellenfelek a túl magabiztosnak látszó Bajnokok számára. Seth kezdett a ringben, ám pacsizott Roman-nel, akit valóságosan megpróbált teljesen megsemmisíteni az ikerpáros. Remek csapatmunkát mutattak egészen, amíg Rollins nem nyújtott segítséget csapattársának, hiszen ekkor megfordult a csata állása és a Shield-es srácok vették magukra a vezető szerepet. Végezetül a Tag Team Bajnokok sikeresen megvédték az övüket, de emellett el kell ismerni, hogy rendkívül jól szerepeltek a kihívóik, hiszen egy kemény és izgalmas csatában rendesen megizzasztották a Shield-et.
Győztes I.: Roman Reigns
Győztes II.: Seth Rollins












 


Ezt követően láthatunk egy kisebb összefoglalót, amiben az elmúlt eseményeket taglaltak, aztán kapcsolják nekünk az élő képet, amin Jerry Lawler, Michael Cole és JBL köszönt mindenkit. Nem kell soká várni, hiszen megszólal Fandango zenéje, ezért tudhatjuk, hogy egyből egy egy létrás csatával indíthatunk, aminek tétje a Nehézsúlyú Bajnok elleni szerződés, amit egy esztendőn belül belehet váltani, akárhol és akármikor.


Győztes: Damien Sandow
SmackDown Money In The Bank:
Dean Ambrose-on a sor, hogy megmutassa mit tud, hiszen csapattársai ezúttal is megvédték a Bajnoki övüket. Kétségtelenül viszont a United States Bajnoknak sokkal nehezebb a dolga, hiszen nem számíthat most társai segítségére valamint 6 másik Szupersztáron kell felül kerekedni. Megjelenik aztán Zeb Colter, két mentoráltjával, akiknek a társaságában elmondja a szokásosan Amerika hű beszédét, amiből aztán kihozza, hogy ismét csak ők az igazi emberek, akik a jót tartják a szemük előtt. A Team Rhodes Scholars is megjelenik, majd végezetük érkezik az angol Wade Barrett. Az ő megjelenése után megszólal a gong és Fandango kiperdül a ring közepére, mintha nem is pankrációra készülődne, hanem egy könnyed táncolásra. Nem kezdődött rosszul a csata, folyamatosan változott az irányító személye, viszont a kellő keménység a sok fordulat ellenére is meg volt ebben az összecsapásban. Ahogy számíthattunk rá, nagy szerepet játszottak a csapatok, ám a szólóban szereplő pankrátorok is odatették magukat. Wade Barrett gyorsan feltalálta magát és szétkapta az egyik ringen kívül felállított létrát, aminek az egyik fokával nekiesett Damien-nek. Cesaro később megpróbált felmászni azért a bizonyos táskáért, amihez képes volt nagyon közel kerülni. Ám megjelent Cody Rhodes, aki a sarokban heverő létrára rádobta ellenfelét. Ezt követően csak a táska és a középen álló létra került a középpontba, mindenki megpróbált a tetejére jutni, ám amikor már éppen, hogy valaki végigsimította a két táska alját megérkezett egy másik Szupersztár, akinek komoly beleszólása volt az eseményekbe. A "Colter Srácok" képesek voltak elintézni Dean-t és Barrett-et, aminek hatására egyetlen létra sem maradt a szorítóban, ezért Cesaro felállt csapattársa vállára, ám így sem tudták megkaparintani a szerződést, mert jött Cody. Rhodes teljesen jót alkotott bevitt két Cross Rhodes-ot, majd egy újabb eszközt kívánt a ringbe vinni, amivel majd felmászhat a díjért. Amint felkapaszkodott a tetejére érkezett Ambrose, akit ledobott, ennek hatására érkezett a Shield, másik két tagja, akik komoly segítséget tudtak adni a harmadik srácnak. Amint Roman és Seth megtámadták a többi résztvevőt érkeztek az Uso Ikrek és mindenki nekiesett mindenkinek. Végül Cody kidöntötte a létrát az éppen próbálkozó Ambrose ellen, aki egyenesen a tömeg közepén landolt. Rhodes amint felmászott érkezett a csapattársa Damien Sandow, aki lelökte onnan Cody-t. Damien sokszor elmondta, hogy Cody a legjobb barátja, ám ezúttal keményen keresztbe tett neki. Befejezésül Sandow megszerezte a táskát, tehát a mai est már nincsen biztonságban a Nehézsúlyú Világbajnok. Elképzelhető, hogy a "Szellemi Felszabadító" megjelenik a mai Del Rio - Ziggler mérkőzés után és egyből megszerzi azt a bizonyos övet, már ha képes beváltani a szerződését.

Ezt követően Justin Roberts bejelenti, hogy érkezik a ringbe Brad Maddox, aki a RAW új General Menedzsere, hiszen Vickie Guerrero-t kirúgta Steph McMahon, Vince pedig kinevezte Brad-et. Maddox elmondja azt, amint már mindenki tud, majd elmondja, hogy a már szinte legendás Vickie itt van közöttünk, majd megkéri Guerrero-t, hogy üdvözölje a nagyérdemű publikumot. Brad később beszélni kezd arról, hogy megütötte őt többször a leváltott Vickie, ezért eléggé rosszul érezte magát, arra kéri a rajongókat, hogy mutassanak egy kis tiszteletet iránta. Elkezdi kántálni, hogy: Köszönjük Vickie! A közönség viszont egy csepp szimpátiát sem mutat Guerrero iránt. Emellett viszont készített egy kisebb összefoglalót Vickie karrierjéről, mutat egy videót, amiben a hölgy komikus pillanatait gyűjtötte össze.
 

Győztes: Curtis Axel
Interkontinentális Bajnoki címmérkőzés: The Miz vs. Curtis Axel:
Brad, ahogy befejezte egyből megszólalt The Miz kiáltása: Awesome, ami után érkezett a Bajnok kihívója. Curtis-t szokásos módon Paul kísérte a ringhez, ám Heyman nem tudott túl sokat segíteni, hiszen Miz megszerezte a vezetést és nem igazán akarta kiengedni a kezéből. Amikor viszont Miz és Paul ketten maradtak a ringen kívül a pankrátor feldobta magát és az arcához kapott, mintha a mentor megütötte volna. A játékvezető a ringben heverő Axel-lel volt elfoglalva ezért nem tudta eldönteni, hogy mi történt, így biztonságból elküldte Paul-t a ring mellől. Miz-től ez egy nagy húzás volt, hiszen Axel már nem számíthat senkire, aki képes lenne neki segíteni akkor, amikor a bíró éppen nem figyel. Ettől a cselekedettől látszólag teljesen elborult a Bajnok agya és keményen nekiállt támadni ellenfelét, aki végül a sarokban állva arrébb állt a felé rohanó Axel elől. Ezt követően bevitte a Comeback-jét és készült a Skull Crishing Finale-re, de ez nem sikerült, majd képes volt kivédeni ellenfele finisherjét is. Miz másodszorra, de bevitte a Figure 4 LegLock-ot. Axel nagyot alkotva fordított ebből a mozdulatból és szorításba fogta kihívóját, aki aztán visszanyerte az irányítást. Curtis elérte a kötelet, majd később bevitte a befejezőjét és képes volt lekopogtatni Miz-t, amivel megvédte a Bajnoki övét.

Győztes: AJ Lee

Díva Bajnoki címmérkőzés: AJ Lee vs. Kaitlyn: Egy Summerslam reklám után érkezik AJ Big E kíséretében, majd Kaitlyn Layla mellett. Ezúttal a Díva Bajnok kihívóján a sor, hogy megtörje a jeget és bemutassa az este első övszerzését, hiszen ez a harmadik mérkőzés, ami címért zajlik, ám az első két csatában a Bajnokok tudtak nagyot alkotni. Kétségtelenül a csatában Kaitlyn kezd jobban, ám AJ fordított és eléggé jól szerepelt. AJ kiszemelte magának Kaitlyn bal karját, amit egyáltalán nem akart elengedni, kemény támadásokat indított ellene, amit egymás után bejöttek. A kihívónak nem állt túl jól a szénája, hiszen a keze eléggé oda volt, valamint AJ-nek esze ágában nem volt esélyhez engedni ellenfelét. Kaitlyn bevitt egy nagy Backbreaker-t, ami után visszakaparintotta az irányítást, egészen addig, míg AJ nem támadta meg ismét a sérült kezet. Kaitlyn később bevitte a Spear-t, aminél csak még jobban megsérült a karja a kihívónak. Végül AJ bevitte a szorítását, amiből Kaitlyn nem tudott kikapálózni, ezért feladta a csatát.

Ismét láthatjuk Matthews-t, valamint a másik három karaktert, akik megvitatják az eddig történteket. Összességben Kofi szerint a Damien mindenkit kicsit meglepett, hogy lelökte a legjobb barátját a létra tetejéről, valamint Show szerint Curtis nagyot alkotott, hogy nem kopogott és kihalászta magát a Figure 4-ból.


Győztes: Ryback
Chris Jericho vs. Ryback:
Láthattuk a SmackDown-on történteket, amiben Jericho elmondta, hogy Ryback sérülése komoly szerepet fog alkotni a Money In The Bank-en vívandó csatában, hiszen ilyen lábbal nem bírja majd a tempót ellene. Ezért is Ryback neve átalakul Cryback-re...Jól alakult a harc, amiben Chris keményen kezdett, ám a bestia nem engedte, hogy irányítson, valamint egyáltalán nem akarta azt, hogy Y2J akárhogy is a lába közelébe kerüljön. A rajongóknak nem túlzottan tetszett ez a csata, lehetett hallani, hogy azt kiáltozták alatta: Bored! (azaz: Unalmas). E tekintetben egyet lehetett érteni a publikummal, hiszen nem volt a legjobb csata ez az összecsapás, kétségtelenül mozgalmas volt, de eléggé könnyed. Végül Ryback készült bevinni a finisherjét, ami Jericho szabadult és felugrott, hogy egy Codebreaker-rel leterítse Christ, aki két hatalmas Powerbomb-ot kapott. Jericho megtámadta Ryback sérült lábát, majd kiosztott neki egy Enziguri-t. Amint a bestia a ring kötelein kívül ácsorgott kapott egy Codebreaker-t és lezuhant a ring mellől. Eljátszhattunk a gondolattal, hogy Ryback nem lesz képes visszatérni a ringbe egy finisher után sérült lábbal. A bestia viszont visszakúszott, ahol megpróbálta bevinni a befejező mozdulatát, de ez nem sikerült neki, mert Y2J egy DDT-vel szabadult belőle. Chris nagyot alkotott, de végül mindent elvesztett, hiszen a Lionsault elől elguruló ellenfele egy sima fordítással két vállra feltette és lekopogtatta.


Győztes: Alberto Del Rio
Nehézsúlyú Világbajnoki címmérkőzés: Alberto Del Rio vs. Dolph Ziggler:
Láthatjuk, hogy 3 hónapja Dolph beváltotta a Money In The Bank táskáját, aminek következtében megszerezte a Nehézsúlyú Bajnoki övet. Ezt követően pedig két hónappal ezelőtt egy rosszul eredményezett mozdulat miatt Dolph agyrázkódást szenvedett. A Payback-en ringbe lépett a mexikói ellen, de elvesztette a címét. Ezúttal viszont komoly lehetőséget kapott arra, hogy visszaszerezze. Dolph egyedül érkezik, akárcsak Del Rio. Nem gondoltuk volna, hogy a Money In The Bank-re mindketten a segítőjük nélkül jelennek meg... A gong megszólalása után lehet hallani, hogy: Let's go Ziggler. A rajongók egyértelműen inkább a Hollywood-i Dolph mellett teszik le a voksukat, jobban szeretnék látni, hogy face turn kapujában álló Ziggler ismét megszerzi ezt az övet, minthogy Del Rio megvédi a címet. A csatát Dolph jobban indította, mintha erőt gyűjtene a közönség szimpátiájából. Jó mozdulatsorozatot vitt be, majd pár könyököst is tudott értékesíteni, amit követően a publikumban hangzavar tört ki. Del Rio egy sikeres Enziguri-t követően került fölénybe, ahol szorítással próbálkozott. Del Rio az irányításban elvesző remek mozdulatainak sorát egy kissé komikus pillanattal szakította meg, amikor elindult ellenfele felé, aki lehajolt, ennek hatására egyenesen kizuhant a ringből. Dolph nem igazán tudott talpra állni, ám így is képes volt egy gyönyörű Facecrusher-el lerántani a Bajnokot a felső kötélről. Alberto ezt követően elhibázott egy újabb Enziguri-t, majd sikeresen bevitt egy backbreaker-t. A mexikói kissé túl magabiztosan ugrott a felső kötélről, de közben Ziggler egy nagy Dropkick-et vitt be neki. Ez után a parádés fordítás után megjelent AJ, aki körbe szökdelt az arénában, majd Ziggler elküldte, hiszen eléggé jól boldogult. Del Rio ismét megszerezte a vezetést, amit ezúttal mégannyira sem akart kiengedni a kezéből. AJ teljesen összeomolva figyelte, hogy mi történik a ringben. Del Rio előhúzta a térdvédőjét, amit egyenesen Ziggler arcába akart vágni, ám a kihívó elhajolt és ekkor érkezett AJ, aki a Bajnoki övével letarolta a mexikóit. Diszkvalifikációval Del Rio nyert és megvédte a Bajnoki övet. A díva eléggé össze volt törve emiatt, különösen, mert Dolph egyedül hagyta a ringben miután csúnyán összevesztek.


Győztes: John Cena
WWE Bajnoki címmérkőzés: Mark Henry vs. John Cena:
Kisebb meglepetésként érhet minket, hogy nem a WWE Bajnoki övért folyó csata lesz ennek a PPV-nek a főeseménye, ám számítani is lehetett rá valamennyire, hiszen Rob Van Dam visszatérése egy történelmi pillanat lesz. Láthatjuk, hogy mi is történt közöttük a Payback óta, egészen a visszavonulási pletykától mostanáig, hogy egymással szemben állhatnak a szorítóban. A legnagyobb kérdés talán az, hogy Cena, hogyan fog elboldogulni ellenfelével, hiszen amikor az előző RAW adáson felkapta a vállaira, hogy kiosszon neki egy AA-t, a lábai nem bírták el Mark súlyát...A gong megszólalása után Mark nekirontott ellenfelének és bevágta a sarokban, ahol kemény ütésekkel támadta. Emellett pedig a ringen kívül is felpörögtek az események, hiszen Cenát Mark rávágta a lépcsőre, ami után John arckifejezése nem mondott túl sok jót. Cena bábuként hevert a földön, Mark borzasztó keményen irányított, egy csepp lehetőséget nem adott a Bajnoknak. John váratlanul azonban felpattant és ütései után bevitt egy Dropkick-et, ám utána újra földre került. A ringben és környékén egyoldalú megsemmisítés zajlott, egészen amíg Henry a sarok felé nem rohant, ahonnan John arrébb ugrott. A jó mozdulatot követően John felkapta ellenfelét, de ezúttal sem bírta el és magára ejtette. Cena ezt követően remek jobbosokat vitt be, aztán következett két Shoulder Block, majd a 5 Knuckle Shuffle, ami után felkapta az AA-be Henry-t, de ismét elejtette. Ahogy telt az idő Cena teljesen felspannolta magát és képes volt értékesíteni végül a finisherjét. Henry kirúgott, ami után Cena a kötelekre mászott és ugrott Mark felé, aki elkapta és földhöz vágta a World Strongest Slam-mel, de Cena kirúgott ebből. Henry nekiállt szétszerelni a szivacsokat a ringsarokban, majd hozott kettő széket, amit a játékvezető kidobott a szorítóból, hiszen nem akarta, hogy diszkvalifikációval záruljon az összecsapás. John nekilökte annak a ringsaroknak ellenfelét, amin nem volt szivacs, majd elkapta az STF-fel, de ebből szabadult a kihívó, hiszen elérte a kötelet. John-t ismét elkapta Mark a WSS-el, de nem bírta eldobni, mert John szabadult és ismét bevitte a szorítását, amiből már nem tudott Henry szabadulni és feladta a csatát.


Győztes: Randy Orton
Money In The Bank - All Stars:
Láthatjuk, hogy mi is történt az előző RAW-n, amin megsérült Kane, hiszen megtámadták ők a Wyatt fivérek. Ezért ő nem tud majd részt venni ebben a csatában....Az arénában teljes csend uralkodik, amit Rob Van Dam zenéje szakít félbe. RVD-nek nagyon megörül a rajongótábor, mindenhol róla szóló táblákat láthatunk valamint mindenki az ő nevét kiáltozza. Kellően kihasználja, hogy ennyire szeretik, majd utána következik Christian, Daniel Bryan, Randy Orton, Sheamus, majd végül CM Punk (Ismét kissé furcsa, hogy Punk-ot nem kíséri ezúttal a szorítóhoz Paul Heyman)...Miután mindenki készen áll megszólal a gong, de senki sem lép semmit, csak hallgatják, amint a rajongók RVD nevét kiáltozzák. A másik öt pankrátor megtámadja őt, majd kidobják a ringen kívülre. Utána mindannyian nekiesnek Sheamus-nek, majd mikor a Kelta is a köteleken kívülre kerül Punk nekiesik Christian-nak, Orton pedig Bryan-nek. Végül csak ketten maradnak a ringben: Bryan és Punk. Végül csatlakoznak a többiek is, valamint pár létra is izgalmasabbá teszi a harcot. Rob visszatér a kötelek közé, ahol parádésan szerepel, semmit sem változott az idő alatt, míg inaktív volt. A rajongók kiáltozzák a nevét, ő pedig rúgást rúgásra halmoz. Ezt követően feltűnik Sheamus, aki nagyszerűen szerepelt és eléggé közel került a táska megszerzéséhez, de végül meghiúsult a terve arról, hogy ő megy majd a WWE Bajnok ellen. A ringen kívül Daniel és a Kelta egymásnak estek, közben Punk és Orton a létra mellett harcoltak. Később mind a hat pankrátor felmászott két egymás mellett álló létrára, ahonnan szinte egyszerre estek le. A Kelt a ezt követően kiosztott két Double Axe-et, valamint két Irish Course-öt, utána egy White Noise-ot Christian-nak, majd érkezett Van Dam aki megtudta milyen érzés kapni egy Brouge Kick-et. Sheamus ezt követően nagyot alkotott és kis híján megszerezte a táskát, ám Punk képes volt megakadályozni. A Hangtalanok Hangja bevitte a Shining Wizard-ot, majd ütésváltásba keveredett Orton-nal, amiből a Vipera került ki győztesen. Orton bevitte Punk-nak a DDT-t a kötélről, majd Randy kapott egy Spear-t a kanadaitól. Chrsitian elindult a létra tetejére, de érkezett RVD, aki egy létra segítségével leütötte az éppen próbálkozó Szupersztárt. Christian és RVD felmásztak a létra tetejére, ahonnan mindketten leestek, ám Van Dam sikeresen megkapaszkodott egy máshol felállított létrán, aminek a tetejéről egy 5 Star Frog Splash-el leugrott a kanadaira. Érkezett Daniel és Sheamus, akik közül Bryan létrával esett neki ellenfeleinek. Daniel ismét óriásit alkotott, megállíthatatlannak tűnt, felállította a létrát...talán elérkeztünk Daniel nagy pillanatához? Ekkor érkezett Curtis Axel, aki leszedte a létra tetejéről Daniel-t és bevitte neki a finisherjét. Axel-nek ezzel mégis mi volt a szándéka, talán Punk-nak akart volna segédkezni, ha ezzel a tervel jött, akkor is hiába, hiszen a Hangtalanok Hangja egy Go To Sleep-et adott a megjelenő pankrátornak. Punk nehezen, de elindul a létra tetejére, miközben Paul Heyman biztatja. Ám amikor már csaknem felér Punk a tetejére Heyman egy másik létrával megtámadja, aminek hatására Punk fejéből ömleni kezd a vér. Heyman elárulta a saját ügyfelét, akárcsak a másik csatában Sandow a csapattársát. RVD kapaszkodik felfelé, ám érkezik Orton, aki egy nagy RKO-val földre küldi. A Vipera felmászik a létra tetejére és megszerzi a táskát!! Orton nagyot alkotott, és megszerezte élete első Money In The Bank táskáját. Randy tartotta az ígéretét, hogy majd beváltja a táskát John Cena ellen és ismét WWE Bajnok lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése