Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál. Mégsem azért kísér, hogy harcoljon helyetted, hanem hogy a színpad széléről a füledbe súgja: hatalmad van az általad teremtett világok felett!

2013. július 28., vasárnap

Megtörtént természetfeletti történetek - 4. rész

Most legfőképpen UFO-s történeteket hozok nektek :) A legtöbb a gyakorikerdesek.hu-ról van.. szóval tudjátok....xD na szóval: az első két történetet egy számomra hihetetlen kérdésnél olvastam :P a 3.-at azt írták nekem ott üzenetben, és a 4. pedig az egyik legjobb barátnőm mesélte, szóval én még azt tartom legbiztosabbnak :D
- Ismeretlen író (Margit-sziget, Budapest, Hun) Én is láttam a Margit-szigeten tegnap éjjel valamit. Igaz az inkább téglatest alakú volt, és éles zöld fénnyel világított. Csak az volt érdekes,hogy furcsán mozgott, nagyon gyorsan, össze-vissza és hirtelen eltűnt,mint a villám. Majd utána ismét feltűnt, és ugyanúgy megint eltűnt.
- Az író és a helyszín ismeretlen Egyszer mentünk haza az autóval..pár hónapja és messzire az úton átsuhant(egy kis ideig,pár másodpercig ott volt a zöld fény) aztán csak úgy eltűnt, kinéztünk az ablakon és egy szürke vmit láttunk..olyan volt mint egy repülő vagy helikopter messziről, de nem volt kivilágítva, hanem sötétszürke volt az a valami, lehet ez is az volt?
Esteledett úgy hogy mai napig nemtudjuk mi lehetett.

- csff (ez a felhasználó neve) (a helyszín ismeretlen) 1996-ban, aznap, mikor meghalt a nagypapám, aznap több különös dolog történt. Amikor meghalt, a konyhában megállt az óra. Este, mikor otthon a szüleim és a nagymamám beszélgettek este a nagypapámról, akkor minden ok nélkül szétrepedt a bögréje és a tányérja, ugyanabban az időpontban. Mindig azokból étkezett.
Furcsa. És ez igaz. De szellemet nem láttunk és emberi alakot sem. Anyum abban a pillanatban elvileg azt érezte, hogy ezzel még nincs vége a kapcsolatuknak és, hogy még találkoznak majd.
És még volt egy furcsa dolog itthon. Biztos hallottál már arról a babonáról, hogyha leesik egy kép vagy valami a falról és a szög benne van a falban, akkor meghalt egy ismerős. Mi nem vagyunk babonásak, de az az eset nagyon durva volt. Itthon leesett a kép a falról és a szög a falban maradt. Anyum szerint nem is leesett, hanem lelebegett. Nagymamám megjegyezte, hogy biztos meghalt valaki és jött elbúcsúzni. Másnap jött a hír, hogy egyik rokonunk meghalt. De ennél az esetnél sem volt semmi szellem alak, vagy emberi alak. 

- Melinda (16, Hódmezővásárhely, Hun) Valamelyik nap mesélte nekem, hogy egy éjszaka, amikor nagy csillaghullás volt, és kint álltak nézni, akkor láttak egy háromszög alakú repülő tárgyat, ami körbe körbe forgott, és a csúcsai világítottak. Nagyon megijedtek tőle természetesen, és úgy emlékszem be is mentek a házba...>< mondjuk én is azt tettem volna, ha egy ilyet látok.xD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése